Xenia's day

Aurinkoista äitienpäivää kaikille maailman äideille!

Teksti: Anna.fi

Muistakaa olla ihania äitejänne kohtaan! Omani on vielä veneilemässä, mutta haen heidät myöhemmin tänään, joten en voinut viedä aamiaista sänkyyn. Oma eilinen iltani oli mahtava. Kaverini tuli tänne pienen koiransa kanssa, puhuttiin ja naurettiin höpsölle koiralle, joka mm lähti ajamaan takaa fasaania (joka on isompi kuin koira:D).. Tällainen otus siis kyseessä..

Mäkin voisin kyllä ottaa tuollaisen, mutta taitaapi olla vielä meidän elämäntilanteeseen epäsopiva. No tulevaisuudessa sitten. Naapurillemmekin oli ilmestynyt labradorinnoutaja ja ne on niin sopuisia ja ihania koiria, ettei mitään rajaa. Meillä oli sellainen mustana, mutta on päässyt jo taivaaseen. 🙁  Sanoinhan teille lähteväni iskäni luokse eilen. No arvatkaapas mitä hän halusi tehdä. Seuraava kuva antaa vähän osviittaa..

Täyttää meidän kaapit, jääkaapin ja pakastimen ruualla. Ihana isä! Muuten eilinen ilta sujui näissä merkeissä..

Istuttiin meidän terassilla lasilliset kuohuvaa nauttien ilta-auringon lämmössä. Äippä oli ostanut maailman parasta lakua, ja tuo kulho kuulkaas tyhjeni aika nopeasti.. 😀 Nukkumaan pääsin jo melko aikaisin ja tänä aamuna herätessäni luin vielä meneillään olevan kirjan loppuun. Aamupalaksi nautin tällaista..

Sekoitin puolet maitorahkaa ja puolet turkkilaista jugurttia ja siihen paljon vadelmia. Oli tosi hyvää. Se turkkilainen jugurtti peitti todella hyvin maitorahkan hieman kitkerän maun, mutta maitorahkan takia siinä oli myös hyvin proteiinia. Suosittelen kokeilemaan kyseistä yhdistelmää! Nyt menen hieman pakkailemaan kun sitä Helsingin suuntaan lähtevää tavaraa on taas ihan kiitettävästi. Sit ehkä pariksi tunniksi terassille makoilemaan ja sit lähdetään ravintolaan syömään äitienpäivän kunniaksi. Vielä täällä haluan toivottaa kaikille äideille; olette parhaita juuri sellaisina kuin olette, nauttikaa äitienpäivästä! Ja omalleni voin vilpittömästi sanoa, että on maailman paras äiti (lukee kuitenkin tämän:D)! <3

Lue myös

X