Xenia's day

Aurinkopuuteri haussa

Teksti: Anna.fi
Pari päivää sitten avasin aurinkopuuterini ja jotenkin se oli laukussa rikkoutunut ja lopputuloksena on muutama aurinkopuuterin murunen jäljellä. Koska olen aurinkopuuterin ympärivuotinen käyttäjä, tarvitsen uuden tilalle ja siihen tarvitsen neuvoa teiltä! Nykyinen aurinkopuuterini on Macin bronze-sävyinen ja sitä ennen minulla on ollut muun muassa Make Up Storen sun-sävyinen aurinkopuuteri.

Haluaisin kuulla mielipiteitä ja ehdotuksia ostostani varten. Eräs ystäväni sanoi juuri eilen lähtevänsä viikonloppuna laivalle, eli periaatteessa hän voisi tarvittaessa hankkia hyvän aurinkopuuterin laivan taxfreestä edullisempaan hintaan.. Tässä pari kuvaa niistä tuotteista mitä nopealla ”hyvä aurinkopuuteri” googlettelulla löysin ja mitkä jäivät kiinnostamaan..
 

Guerlainin Terracotta Bronzing Powder; onko kokemusta?

DiorSkin Nude Glow Healthy Glow Summer; entäs tästä?

Nyt siis kertokaa kaikki, mikä on ollut teidän lempi aurinkopuuteri ja auttakaa minua. Kriteerinä on se, että pitää olla vähän hohtoa, mutta ei mikään klitteriversio kumminkaan. Lisäksi sävyn pitää olla sellainen keskitumma (eli ei se kaikkein tummin, mutta väriäkin kaivataan). Sävyn pitäisi myös olla keltaiseen taittava eikä punainen sillä en usko sellaisen sopivan minulle.. 🙂

Kiitokset kaikille, jotka vaivautuvat vastaamaan 🙂

Lue myös

X