Xenia's day

Autumn Colours

Teksti: Anna.fi

P1010019 P1010013_3 P1010011_3 P1010007_3 P1010004_3 P1010022

neule: Zara / housut: Reserved / takki: Burberry / huivi: Mulberry / laukku: Prada / saappaat: Zara

Mä muuten maastoudun tässä asussa aika hyvin taustaan! Tällä hetkellä on kyllä luonto upeimmillaan, puut hehkuvat kauniin oranssin ja punaisen sävyissä ja aurinkokin jaksaa vielä näyttäytyä. Tässä asussa lähdettiin eilen myöhäiselle lounaalle pakoon asuntonäyttöä. Mä olin ihan kuin pikkulapsi kun oltiin sporaa odottelemassa. Hyppelin vaan jalalta toiselle ja olin aivan täpinöissäni.

Tänään on toinen näyttö ja viikolle pitäisi olla kiinteistövälittäjän mukaan muitakin näyttöjä. Pidetään siis peukut pystyssä, että joku ihastuu asuntoon ja haluaa sen omakseen! 🙂

Tänään luvassa on paljon töiden tekoa ja sen lisäksi aion lähteä heti aamusta kävelylle. Eilinen ilta meni kuvatessa, itseasiassa meillä on nyt uusi merkkikin valikoimissa, nimittäin GlamorousTässä mun ehdottomat lempparit tästä kuormasta:

11

mekko täältä / villakangastakki täältä / housut täältä

Lisäksi kuormasta paljastui muun muassa parit todella kivat joustavat farkut/housut ja aivan sairaan makea leopardikuosinen jumpsuit. Anyway, mikäs noista mun suosikeista iskee teihin eniten? Mitäs tykkäätte asustani?

Lue myös

X