Xenia's day

Autumn Inspiration

Teksti: Anna.fi

 

Tein teille muutamia insiskollaaseja tulevaa syksyä ajatellen. Nostin jokaisesta kollaasista esiin aina sen vaatekappaleen, mistä lähdin liikkeelle. Mun mielestä nämä on just niitä juttuja, mitä tänä syksynä tullaan näkemään, ja joista mä tykkään aivan super paljon.

Valkoinen rento neule on ehkä helpoin vaatekappale ikinä. Se näyttää hyvältä minkä tahansa värisen alaosan kanssa, jonka lisäksi se on mukava, tyylikäs ja sopii syksyyn kuin nenä päähän.

Syksyn väreissä säväyttävä ruutupaita on mun vaatekaapin tärkeä osa ihan vuoden ympärikin, mutta  erityisesti syksyllä se pääsee oikeuksiinsa farkkujen ja saappaiden kaverina. Näitä voisin hamstrata loputtomasti!

Harmaa viittatakki on mun mielestä todella upea ja eritoten sellainen asia, jonka mä haluan vielä saada oman vaatekaappini jatkoksi. Toimii mun mielestä parhaiten over-the-knee saappaiden kanssa, joissa saisi mielellään olla vielä korkoakin. Täydellisen etsintä on edelleen käynnissä, ainakin täällä päässä!

Paisley print on ollut kova sana jo jonkun aikaa, mutta syksyllä printit tulevat valko-mustina ja siten todella helposti yhdistettävinä. Mä haluan päästä yhdistämään mun musta-valkoisen printtimekon paksuihin sukkiksiin, saappaisiin tai nilkkureihin ja mustaan biker-nahkatakkiin. Kokonaisuuden viimeistelee syksyllä näkyvässä roolissa oleva suloinen väri, nimittäin vaaleanpunainen, joka tuo juuri sopivasti hempeyttä tuohon asuun.

Mikä asukokonaisuus muodostui teidän lemppariksi? Miksi?

Lue myös

X