Xenia's day

Back home..

Teksti: Anna.fi
Palasin vasta nyt kotiin super hauskan ja pitkän päivän päätteeksi. Ensin olin tentissä puoli yhteen asti ja sitten ihanan ystäväni kanssa kahvittelemassa ja etsimässä jotain kivaa huomista iltaa varten. Meillä on siis syyskauden avajaiset ja en tiedä yhtään mitä pistäisin päälle. Elättelen vielä toivoa, että Nellyn paketti ehtisi saapua ennen huomista perille, mutta luulenpa, että näin ei tule tapahtumaan. Pukukoodina on siis pikkumusta eli saa olla melko juhlavaakin. Meille on tulossa tyttöjä ennen sitä, ja ajatuksena olisikin ikään kuin juhlia meidän uutta kotia ja sit tietysti Kalleen syyskauden avajaisiin. Huomenna on sitä ennen työpäivä, ja sit sen jälkeen nopeasti hakemaan ruokaa ja juomaa illaksi.

Tentti meni muuten hyvin ja olen iloinen siitä, että se on ohi. Buranan teho alkoi jossain vaiheessa heiketä, mutta mulla onkin lääkärille aika perjantaille jos sitä vaikka saisi lähetettä jonnekin. 🙂 Vaikka en löytänytkään mitään juhlavaa huomiseksi, niin täydensin mun alusvaatevarastoa. Olen nyt muutaman päivän näitä oikeankokoisia ja oikeasti tukevia rintsikoita käyttäneenä sitä mieltä, että enää en aio käyttää noita epämukavia ja huonosti istuvia. Siksi kävinkin pitkän sovittelutuokion Stockalla ja mukaan lähti tällaiset perusrintsikat mustana ja beigenä eli juuri hyvät minulle, kun tykkään niin kovasti kaikista läpikuultavista ja ohuista paitapuseroista..H&M:ltä lähti puolestaan mukaan pari toppia ja nekin samassa värimaailmassa. Tässä siis varsin nude-musta-painotteinen ostossaldoni..

Beiget rintsikat on Maidenformin ja mustat Calvin Kleinin. 🙂 Nyt alan siivoamaan, jotta täällä olisi kivannäköistä huomista varten ja sitten pitääkin venytellä ja makoilla taas noiden tennispallojen päällä. Kaikkea sitä tässä elämässä tekeekin. 😀

ps. Nyt superhyvä fiilis! Kiitos teille, kun olette noin mahtavia!! 🙂

Lue myös

X