Palailin juuri kirjastolta, kun siellä on remppa ja siitä syystä myöskin liian rauhatonta.. Tällä hetkellä perehdyn näihin kahteen juttuun..

Kurkku on jotenkin vähän karhea, joten ajattelin, että tee auttaisi. Rupesin miettimään, et voisiko se johtua tuosta siitepölystä, kun tuntuu, et silmät ja kurkku on koko ajan kuivat, vai olenko mä vaan väsynyt? Onko muilla samoja oireita? Tulihan tonne sittenkin kaunis ilma, eli ei kyllä huvittaisi istua sisällä, mutta pakko mikä pakko.. Tällaisia kuvia tuli tänään napsittua..

Ja päivän lounastarjontaa…

Eli sitruunaisia, inhottavan pehmeitä kalapuikkoja. Voiko olla mitään enemmän kouluruokaa kuin kalapuikot? Yhden käden sormilla voi ainakin minun osaltani laskea ne kerrat kun olen noita alkanut kotona vääntämään. Vaikka itseasiassa ne voisi olla vaikka kuinka hyviä jos ne paistaisi pannulla, mutta koulussa ne on jotenkin vähän liian löllöjä, mutta pitää tietenkin olla tyytyväinen kun halvalla saa ruokaa.. 🙂 Saa nähdä jääkö tänään lenkki väliin tän lukemisen takia, mutta ainakin postissa ja kaupassa pitäisi käydä eli kyllähän sekin liikunnasta käy.. 😀 Mikäs on teidän loppupäivänne suunnitelma?

Lue myös

X