Xenia's day

Back in Business

Teksti: Anna.fi
Nyt taas takaisin kylmässä Suomessa. Oli aikamoinen shokki astua lentokoneesta ulos kun sinne sisään astuessa oli ollut melkein 50 astetta lämpimämpää. Lento laskeutui Suomen aikaa neljältä ja minä heräilin tuossa tunti sitten. Olo on todella outo, kuten matkan jälkeen aina, ihmistä ei todella ole tehty lentämään niin nopeasti tuhansin kilometrien päähän.

Mun piti tänään olla matkamessuilla juttelemassa, mutta muhun on iskenyt joku pöpö ja olo on todella voimaton. Lentomatka oli pahin ikinä. Jouduttiin istumaan viimeisellä rivillä käytäväpaikoilla, joten koko ajan jonkun takapuoli oli mun naamassa kun jonottivat vessaan. Lisäksi koneen ilmastointi oli niin täysillä, että palelin koko sen 10 h. Sanoin joskus puolen tunnin pomppuisuuden jälkeen, että maksaisin melkein mitä vain, että voisin teleportata itseni paikasta toiseen. Väsymys ja uupunut olo vaikutti tietenkin omaan fiilikseen, mutta kaikki nuo edellä mainitut jutut yhdessä aiheutti aivan hirveän ahdistuksen tunteen.

No, ikävästä lennosta huolimatta meillä oli aivan uskomaton loma. Paikka oli uskomaton, ruoka hyvää ja lämpöä riitti aivan tarpeeksi. Käytiin Atlantissa uimassa, kävelemässä haiden kanssa (?!?) ja nautittiin olosta (lisää juttuja Kap Verdestä voi lukea esim täältä). Kuvia on aivan valtavasti, yritin niitä jo paikan päältä ladata, mutta netti ei toiminut, kuten ei puhelinkaan. Oli muuten aika rentouttava loma siinäkin mielessä, arjessa kun olen melkoinen internetin ja puhelimen suurkuluttaja. 🙂

Ikävä takaisin noihin maisemiin. Oletteko te käyneet koskaan Kap Verdellä? 🙂

Lue myös

X