Xenia's day

back in business

Teksti: Anna.fi
Jihuu tänään pääsen vihdoin ulos täältä asunnosta. Pitää mennä käymään töissä eräässä palaverissa ja sit ehkä käymään hullareilla ja sit kotiin lukemaan. 🙂 Huomaa kyllä, että viikon lepäämisen jälkeen on melkoisen heikko olo ja ihan perujutut kuten meikkaaminen verottaa voimia. Saapi nähdä että jaksaako sitä edes kävellä yhtään ylimääräistä tänään. Päällä on mahdollisimman mukavat mutta myös lämpöiset vaatteet ettei pääse joku jälkitauti yllättämään.

Toppi: H&M, Neule: Mango, housut: H&M, saappaat: Aldo, huivi: Mulberry, laukku: LV

En ole ufo, vaan mulla on nuttura. 😀 Ei noista omista hiuksista saa kyllä mitään järkevää aikaiseksi kun ne on tahalleen jätetty sellaisiksi, että ne sulautuu pidennyksen joukkoon hyvin. Eli suuri osa hiuksista ei edes yllä sinne mihin pisimmät hiukset yltävät. Onneksi pikkumyynuttura on ainakin helppo kampaus ja pysyypähän hiukset ainakin pois silmiltä. 😀 Mä olen tällä hetkellä todella kyllästynyt tuohon hiuskuontaloon, en malttaisi millään odottaa tiistaihin asti. Ihanaa saada sen värinen tukka, että ei tarvitse koko aikaa olla ainakaan juurikasvun takia värjäämässä.

Viikon päästä mulla on tentti ja sen suhteen alkaa iskemään epätoivo. Tämä viikko meni keskittymiskyvyn puutteesta kärsiessä ja nyt tuota aluetta on vielä niin paljon, etten millään kerkiä sitä kokonaisuudessaan lukemaan ennen tenttiä. Tehtiin J:n kanssa hieman tenttijärjestyksiä uusiksi, jotta voitaisiin edes ensi viikon perjantain jälkeen keskittyä seminaarityöhön.

Mitäs teidän viikkoon on kuulunut? Onpas kiva olla täällä taas takaisin ihan näin ”livenäkin”. 🙂

Aurinkoista perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille! 🙂

Lue myös

X