Xenia's day

Before and after makeup

Teksti: Anna.fi
Tämä ”naked truth”-kampanja on pyörinyt blogeissa jonkun aikaa, ja päätinpä minäkin osallistua lukijan pyynnöstä. Vein tämän vielä asteen eteenpäin ja tein kollaasin, jossa näkyy se, miltä näytän ennen ja jälkeen meikin..Todella mielenkiintoista!

Mun ihossa on tapahtunut lähiaikoina muutoksia, mutta elämässä on niin paljon isompiakin ongelmia, että en jaksa niistä välittää. Lähinnä tuo näkyy otsassa, johon on puskenut hormooninäppylää.. Kulmakarvojen välissä mulla on tuollainen punertava läntti, joka multa löytyy myös niskasta, ne ovat syntymämerkkejä. Täytyy kyllä sanoa, että iän myötä sitä oppii hyväksymään itsensä juuri sellaisena kun sitä on. Koen meikin kanssa olevani kaunis omalla tavallani, ilman meikkiä ehkä vähän valju, mutta arvatkaa minkä huomaan tätä postausta tehdessä. Mua ei ollenkaan haittaa laittaa näitä kuvia tänne. Kaipa se kertoo siitä, että on sinut itsensä kanssa.. Hauskana juttuna on pakko sanoa, että huomasin näitä kuvia tsoomaillessani, että mulla on pisamia, en ole sellaisia tähän mennessä huomannut. 🙂

Vertailun vuoksi kerrottakoon, että toisessa kuvassa mulla on ohut meikkipohja, hieman laitettu kulmia, ohut rajaus, ripsaria, pikkasen aurinkopuuteria ja poskipunaa. Koko meikkaamiseen menee alle kymmenen minuuttia, ja tässä näette eron. Haastan kaikki muutkin kokeilemaan kuvaamista ilman meikkiä, ja muistutuksena todettakoon, että ei täällä herätä hehkeänä, vaan nimenomaan tuon vasemmanpuolimmaisen kuvan näköisenä (ja siihen päälle se kuivunut kuolavana poskella, kaunista:D).

Mitäs mieltä te olette tästä suuren suosion saavuttaneesta ideasta?

Lue myös

X