xenia's day

Beigeä ja harmaata

Teksti: Xenia

P1110427P1110431P1110435P1110436P1110442

neulemekko: By Pias (tämä, *tämä myös kaunis!)

takki: H&M (*vastaava)

kengät: Tamaris (*nämä, ja *nämäkin on tosi hienot!)

laukku: Coccinelle

huivi: Day Birger et Mikkelsen (*tämä)

Voi morjes mikä väsymys tänään. Onnistuin jotenkin skippaamaan herätyskellon ja heräsin puoli tuntia myöhässä, en muista onko sitä tapahtunut koskaan ennen. Onneksi osaan olla kohtuullisen nopea ja sain itseni ja tytön valmiiksi ajallaan. On muuten helpommin sanottu kuin tehty kun tyttökin on yhtäkkiä niiiiin aamu-uninen eikä haluaisi nousta sängystä. 😀 Siinä saa kyllä käyttää kaikki maailman kasvatusmetodit kiristyksestä lahjontaan. Oi uhmaikä on kyllä ihanaa aikaa, mamma ei ole koskaan oikeassa vaan aikalailla täysin päinvastoin.

En sit lähtenytkään eilen Helsinkiin kun ajattelin, että yhdistän siihen muita juttuja ja sain siinä samalla tehtyä yhden referaatin valmiiksi. Nokka olis kuitenkin tarkoitus ottaa sinne päin tuossa tunnin päästä, etten joudu maksamaan yhtään ylimääräistä enää noista kirjoista. Tehty mikä tehty, mutta ottaa kyllä päähän.

En voi käsittää sitä, että nyt on taas torstai ja huomenna alkaa viikonloppu. Miten mulla on nimittäin aina ollut sellainen mielikuva, että tammikuu olisi toooodella hidas ja pitkä. Tai ehkä se pimeys ja kylmyys vaan on tehnyt sen aina ennen. Nyt on sellainen kooma päällä ettei tässä muu auttaisi kun kunnon aurinko, onneksi aurinkolomaan onkin enää se reilu puolitoista kuukautta!<3

Nyt kun väsyttää, huutaa pääkoppa ihan tyhjyyttään. Mulla oli muistaakseni joku hyväkin ajatus tuossa aamuyöstä kun pyörin vaihteeksi hereillä, mutta se on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Kärsin viime raskauden tavoin varsinaisista raskausaivoista ja muistikapasiteetti on oikeasti ihan murto-osan siitä mitä se on normaalisti. Onkohan tähän mitään tieteellistä selitystä? Esim se, että ajatukset on vauvassa ja siitä syystä hajamielinen?

Sorry siis tästä kauheasta sillisalaatista, missä ei ole varmaan päätä eikä häntää. Asusta sen verran, että moni noista vaatekappaleista on ollut kovassa käytössä nyt lähiaikoina. Mekko on ihanan lämmin ja pehmeä ja myötäilee kivasti kasvavaa vatsaa. Nyt alkaa jo pyöristyä sitä vauhtia ettei ole epäselvää olenko raskaana, niin se vain antaa myöten nopeammin kuin ensimmäisellä kerralla. Tällekin varmaan joku paljon parempi selitys kuin ensimmäistä raskautta heikommat vatsalihakset, öhöm.

Nyt lopetan tän jaarittelun ja alan valmistautumaan lähtöön. Muistin just et ei mulla ole meikkiäkäään ja tukka on pystyssä kuin mikä. Nämä aamut ei ole ihan niitä parhaita, mutta päivä se on huomennakin!

ps. Meillä on tällä hetkellä meneillään Game of Thrones. Enpä olisi ikinä uskonut että pidän siitä, mutta se Imdb:n arvostelu on todellakin oikeassa. Loistava ja mukaansatempaava sarja!

*kaupallisia linkkejä.

X