P4280098 P4280117 P4280089 P4280118 P4280099

mekko: H&M (*vastaava)

nahkatakki: Zara (*vastaava)

kengät: Converse (*nämä)

laukku: Chanel (*vastaava)

Nyt alan olemaan siinä vaiheessa raskautta kun välillä iskee oikein kunnon hiki. Siis sellainen, että tuntuu että voisi heittää kaikki vaatteet päältä pois. Minä, joka yleensä nautin kuumasta suihkusta en voi olla siellä kovinkaan pitkään ennen kuin tulee huono olo ja kylpyvesikin pitää mieluummin olla vähän alle 37 kuin yli, tämä toki ihan hyvä vauvankin kannalta kun käsittääkseni mitään todella kuumaa ja pitkää kylpyä ei suositella lainkaan raskausaikana, vesi kun johtaa sitä lämpöä kehoon aika paljon tehokkaammin kuin esimerkiksi sauna.

Tämä kaikki tulee mieleen siitä, että tuona lämpimänä päivänä mä pärjäsin ihan hyvin ilman sukkahousuja vaikka rehellisyyden nimissä mulla oli kyllä sellaiset mukana varmuuden vuoksi. Toisaalta mekko on sen verran pitkä, ettei sääret nyt ihan kauheasti palele ja oon muutenkin sellainen, että palelen yläkropasta jos palelen. Nyt taitaa joutua taas kääntymään villahousujen puoleen seuraavan viikon ajan, mutta sen jälkeen taitaa tulla lopullisesti kevät, ihanaa!

Täällä odotellaan kovasti iltaa, sillä me ollaan miehen kanssa lähdössä treffeille Helsinkiin. Hänellä on huomenna synttärit, joten järkkäsin hotellin ja illallisen lahjana ja ajattelinkin, että nautitaan nyt kahdenkeskeisestä ajasta kun kohta voi olla vähän kiire ja ajatukset ihan muualla jonkun aikaa.

Tyttö pääsee vaarin ja mummun luokse yökylään meidän lähtiessä Helsinkiin. Heillä on luvassa vaikka mitä kivaa, kuten uimista ja tyttöhän pakkasi tuonne yläkerran lattialle aikaisin aamusta kaiken tarvittavan kuten pari uimapukua, kymmenen kirjaa, aarrearkkunsa ja muuta ”tarpeellista” ja kysyi vielä, että onkohan mummulla samanlainen uimapuku kuin hänen Frozen röyhelö-versionsa. Sai taas hymyillä, että jaa-a, nähtäväksi jää. 🙂

Kuten kuvista muuten huomaatte, vatsa on kasvanut ihan älyttömästi ja on oikeasti sellainen keilapallo nyt tuossa edessä. Mielenkiintoista nähdä miten paljon tämä tästä vielä seuraavan kahdeksan viikon aikana kasvaa, mutta tällä hetkellä on kyllä sellainen fiilis, että poika hengaa jossain tuolla mun keuhkojen tykönä, hengästyn nimittäin todella paljon helpommin. Toisaalta hyvää liikuntaa kantaa tätä isomaa keskivartaloa ympäriinsä, tuntuu nimittäin siltä, että pohkeet on voimakkaammat kuin aikoihin. 😀 Mekko on muuten sama kuin postauksessa, jossa kerroin raskaudesta ja minä kun ajattelin tuolloin olevani niin raskaana, ettei sitä enää voinut peitellä, hah.

Mitäs te tykkäätte tästä asusta?

Mitä ihaninta lauantaita teille kaikille! Alla viikonlopun alekoodit! 🙂

*Elloksella voimassa 20%:n ale Ellos Home tuotteisiin kuten mattoihin, verhoihin jne!!! 

*Elloksella voimassa 25%:n alekoodi mekkoihin!

*Koodilla Xenia 20%:n alennus Ideal Of Swedeniltä!

*kaupallisia linkkejä.

X