Kipeänä olo on tylsää..Vaikka lukeminen ja tv:n töllöttäminen voi olla vaikka kuinka kivaa, niin silloin kun sen on ainoa mahdollisuus, sekään ei enää innosta. 😀 Tässä kuvia tämän päivän fiiliksestä..

Lapsena kipeänä olossa parasta oli se kun sai maata koko päivän sohvalla peiton alla ja mummo tuli tekemään muussia ja lihapullia ja juottamaan jaffaa. 🙂

Katsoin Bridesmaidsin..

..ja nauroin ääneen koko leffan. Hauska leffa! 😀

En saanut yöllä nukuttua kun on hankalaa hengittää nenän kautta ja kun nukun aina mahallani (äiti sanoi, että olen nukkunut koko elämäni vain vatsallani, enkä osaa nukahtaa kyljelläni saatikka sitten selälläni. Mietin jo, että mulle pitää tulevaisuudessa sahata mahalle reikä sänkyyn kun joskus toivottavasti vielä odotan lasta:D), oli ylipäänsä hankala hengittää.. No olen siis ehtinyt katsoa leffan ja nyt otin nämä kirjat esiin..

Kävin taas katsomassa Bloggaajaksi New Yorkiin kisan tilannetta..

Mun on hyvin vaikea pukea mun ajatukset sanoiksi tämän kilpailun suhteen. Ennen kaikkea koen tämän olevan reilu peli, kun ainoastaan bloggaajat voivat osallistua ja siksi munkin blogi nyt otti osaa tähän. Mulle on tullut paljon ehdotuksia erilaisista kaikille avoimista kilpailuista, joihin voisin blogillani ottaa osaa, mutta en halua lähteä niihin, sillä kokisin touhun ilmentävän ahneutta, enkä kokisi ansainneeni mitään vain sen vuoksi että kirjoitan blogia:D Kauhean hankala selittää tätä mun näkemystäni, mutta mutta.. 🙂

Tää nyt kumminkin kiinnostaa ja kovasti, ei vain siksi, että pääsisi höpöttelemään teille kameran edessä (jossa koen olevani luonnollisin oma itseni), mutta myös siksi, että mahdollisuus on melkoisen ainutkertainen. Paljonhan tuolla on hyviä vaihtoehtoja, eli ymmärrän valinnanvaikeuden. 😀 Mun ajatuksissani ei ole taaskaan päätä eikä häntää. 😀 Mutta siis tuonne sivuille äänestämään pääsette täältä.

Mitä teille kuuluu? Keksikää mulle jotain tekemistä. 😀 Kohta outnet päivittyy. Pitää piilottaa lompakko. 😀

Olette päivien piristys!! 🙂

Lue myös

X