xenia's day

Black & Beige

Teksti: Anna.fi
Tällaisessa asussa vipeltelin eilen kun kävin huollattamassa kynnet. Tällä kertaa Studio Serenityn Petra loihti mulle yhteistyön merkeissä Opi kestolakkauksen, josta lisää myöhemmin, tähän mennessä oon jo aivan myyty näihin! 🙂 Mä muuten palelin tässä asussa todella paljon, kaipa se on vaan ymmärrettävä, ettäa auringosta huolimatta ei lämpötilat kipua enää hellelukemiin, ainakaan näillä näkymin. Silti en voi olla kehumatta tämän vuodenajan aamuja. Käytiin aamulla asioilla ja ilma oli ihanan kirpakka vaikka aurinko paistoikin täydeltä terältä. Nää on mun mielestä niitä parhaimpia piirteitä mitä lähestyvä syksy tuo tullessaan.
Muutenkin täällä menee todella hyvin, nettikauppa on ihan pian jo aukeamassa, toivon mukaan jo tämän viikon puolella. Mua jännittää niin paljon kaikki tuleva, mutta pitää vain yrittää ottaa rennosti ja nauttia tästä hetkestä. Nyt jatketaan hommia ja parin tunnin päästä heitän veljeni ja veljeni kauniimman puoliskon laivalle. Pitää varmaan kiristää tuliaisia tästä suuresta uhrauksesta, muun muassa pingviinisalmiakit olisi hyvinkin tervetulleita. 
Tästä ajatuksesta tuli jotenkin mieleen lapsuus ja se kun isäni matkusti aika usein työnsä puolesta. Isän työmatkat nimittäin tiesi melkein aina karkkilaatikkoa, yleensä muumiboxia, jossa on erilaisia karkkiaskeja ja pusseja. Odotin siis aina melkein innolla kun iskä lähti matkalle kun tuliaisena oli takuuvarmasti herkkuja. Nyt aikuisena ei tuo sokerinen herkku enää samanlaisia odottavia tunteita herätä, sitä kun voi kävellä kauppaan ja ostaa kaiken itsekin. Nettikaupasta karkkiin ja lapsuuden muisteluun, taitaa taas olla unenpuutetta havaittavissa. Ihanaa keskiviikon jatkoa! 🙂

Lue myös

X