xenia's day

Black fridayn esimakua

Teksti: Xenia

PB160297

housut: Make Way (nämä)

toppi: H&M

trikoojakku: Chiara Forthi (tämä)

Perjantaina on niin sanottu black friday, mikä tarkoittaa kauppojen joulusesongin avausta. Huikeita tarjouksia on tulossa pilvin pimein perjantaina, mutta muutamat nettikauppa otti pienen varaslähdön antamalla osan tarjouksista jo nyt!  Tässä pari todella huomionarvoista kamppista esimerkiksi joululahjaostoksia varten.

Elloksella saatte 25% alennusta koko tilauksestasi – myös monista merkkituotteista sekä leluista alekoodilla 345447. Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 23.11.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin UGG, Vagabond, Odd Molly, Odd Molly Home, Vagabond tai Spanx. Toimii esim Timberlandin kenkiin ja vaikka mihin.

Bubbleroomilla on sama juttu, eli 25%:n alennus koko valikoimasta koodilla TREAT4U. Voimassa 23-24.11. Alennus ei koske merkkejä: Hollies, D.Brand, Rockandblue, Have2have, beauty, triwa, boomerang, tommy hilfiger, calvin Klein, Steve madden, love rocks. Koskee tilauksia joiden arvo yli 100€. Yllä olevassa hieman esimakua yhdestä tulevasta asustani, jossa pari Bubbleroomin juttua, jotka nousseet omaan suosiooni. Jos niistä pidätte, muistakaa tuo 25%:n koodi! 🙂

sisältää kaupallisia linkkejä.

X