xenia's day

Black & Gold

Teksti: Anna.fi
Heräsin taas vaihteeksi viiden jälkeen enkä saanut enää unta. Tällä kertaa syy ei johtunut kuumuudesta vaan siitä, että en uskaltanut nukkua.

Ollaan nyt täällä Oxfordissa kaverin luona ja eilen illalla istuskellessa bongasin ison hämähäkin katosta. No, siitä hankkiuduttiin eroon, mutta ei mennyt kuin muutama minuutti ja bongasin kaksi samanlaista samasta kohtaa. Eikä tässäkään vielä kaikki. Bongattiin vielä neljäs jättihämis illan aikana, oli verenpaineet tässä kropassa aika kovilla. S joutui tarkistamaan peitot ja tyynyt ennen kuin uskalsin huoneeseen mennä, onhan noi pienet otukset tietenkin todella vaarallisia. ;D Mä en tiedä hämähäkeissä oikein inhottaa. Lapsena olin niiden osalta ihan fine, mutta mun rakas veljeni joskus heitteli niitä mun päälleni mökillä ollessa ja jotenkin aina nykyisin kun joku (mies) vie hämiksen ulos, oon edelleen ihan varma, että tää henkilö yrittää jotenkin tehdä jäynää mulle. 😀 Että kiitos vain! Kaipa niillä on vain liian monta jalkaa siihen pieneen kroppaan verrattuna..

Tultiin tänne tosiaan eilen ja vietetään täällä tämä päivä. S:n ystävät on ihan huippuja ja mullakin on täällä todella kotoisa olo. Vasta jotenkin eilen tajusin, että kohta nähdään harvemmin; toki ollaan sanottu, että meidän luo voi aina tulla käymään, ja toki tullaan itsekin käymään Englannissa, mutta silti. :/

Höpötyksen välissä eilisen asua, joka oli otsikon mukaisesti mustasta ja kullan väristä tehty. 🙂

mekko / dress: Estradeur (löytyy täältä
kengät / shoes: Chanel
aurinkolasit / sunglasses: Ray Ban
vyö / belt: H&M
bikiniyläosa / bikini top: H&M
rannekorut / bracelets: H&M, Bex Rox, Tokyo Jane ja vanha

Mä en oo oikein ennen löytänyt tätä all black-meininkiä, mutta täytyy sanoa, että olo oli eilen vaatteiden rentoudesta huolimatta kovin tyylikäs. Tällaista siis ehdottomasti uudestaan! 🙂


Nyt täällä on ensimmäistä kertaa viikkoon siedettävä lämpötila, mutta just katsoin, että taas päivällä on todella kuuma. Mä taidan tehdä töitä alkupäivän ja loppupäivän nauttia Kindlestä ja auringosta. Minkäslaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on? Mitä pidätte asusta?


Lue myös

X