Xenia's day

Black Leather / Outfit

Teksti: Anna.fi

 Blouse: Sugarhill Boutique (täältä)
Trousers: Reserved
Boots: DKNY
Bag: Prada
Jacket: Zara

Pääsinpä vihdoin kaivamaan nämä viime vuoden käytetyimmät saappaani esiin talvipiilostaan. Ei varmaan tarvitse erikseen mainita mikä saapashirmu mä olen, jotenkin ne vetää mua aina puoleensa kuin magneetti! 🙂
Tukka näyttää näissä kuvissa jostain syystä aivan todella blondilta, ihan noin vaaleaksi en ainakaan itseni mielestä ole vielä muuttunut. Näin syksymmällä tuntuu, että valo alkaa taas kuvissa temppuilemaan, mutta toisaalta me ollaankin kohta keskellä talvea ja sitten ei tarvitse miettiä sitäkään, sitä valoa kun ei siinä vaiheessa ole ollenkaan. Sanoin just S:lle, että meidän on pakko löytää hyvä toimistotila ennen joulua, mä nimittäin haluan tänne joulukuusen, mutta tällä hetkellä se olisi täysin mahdotonta änkeä tänne. Oon melkein muodostanut tästä jo pakkomielteen, hassua, en ole nimittäin ennen laskenut itseäni jouluihmiseksi, saatikka jouluhössöttäjäksi, joka musta on yhtäkkiä näköjään kuoriutumassa. Sormet jo syyhyää jouluvalojen (aka talvivalojen:D) esiinottamisessa ja heti kun näen glögiä, aion ostaa sitä suuret määrät varastoon! 
Noni, nyt lopetan tän hössöttämisen ja siirryn seuraavaan aiheeseen. Ensi viikonloppuna nimittäin ollaan juhlistamassa isoveljeni syntymäpäivää ja mun pitäisi keksiä joku kiva lahja sitä ennen. Naisille on niin paljon helpompi ostaa jotain, esim äitiä miettiessäni keksin varman tuhat ja yksi asiaa, joista hän voisi tykätä. Ähh, mä rakastan antaa lahjoja, mutta haluaisin yleensä, että siinä olisi joku juju taustalla. Nyt tää alkoi ressaamaan ihan toden teolla, eli vinkkejä saa antaa, jos sellaisia löytyy!
Tämän myötä toivottelen teille ihanaa lauantai-iltaa! Mitäs muuten tykkäätte asusta?

Lue myös

X