Xenia's day

Blogikirppis!

Teksti: Anna.fi
Noniin, nyt on vaatekaapit käyty läpi ja karsittu rankalla kädellä lisää juttuja blogikirppistä varten. Nyt muuton tullessa ajankohtaiseksi tämä on loistava idea jo siksikin, etten turhaan vie mukanani uuteen kotiin vaatteita joille ei ole ollut käyttöä.

Laitan jokaiseen tuotteeseen lähtöhinnan ja minimikorotuksen. Hinta sisältää postikulut eli niistä teidän ei tarvitse välittää. Laittakaa huudon yhteyteen tuotteen numero jonka haluatte ostaa ja tietenkin sähköpostiosoitteenne, että saan otettua teihin yhteyttä heti asian  ratkettua. Annan teille huutoaikaa huomiseen iltaan eli 16.8 klo 21.00 asti. Sen jälkeen alan ottamaan yhteyttä huutojen voittajiin. Paketit lähtee sitten matkaan kun näen verkkopankissa siirron tapahtuneen. 🙂

1. Henri LLoydin kerran kauppareissulla käytössä ollut tikkitakki kokoa 1 (xs). Hintalappu on otettu pois, mutta noi napit roikkuu vielä tuolla pesulapussa . OVH n. 200 €. Lähtöhinta 65 €, minimikorotus 1 €

2. Lefkakselta ostettu mekko, jossa vielä hintalaput paikallaan. En sovittanut ja oli ehkä aavistuksen kireä tuosta rinnuksesta, joten toivottavasti löytää uuden kodin. Kokoa ei lue missään, mutta sanoisin, että menee koolle 34-38.Lähtöhinta 10 €, minimikorotus 0,5 €.

3. Nellyn keväällä ostettu mekko, joka ei kertaakaan käytössä. Sama juttu kuin edellisessä eli hieman liian kireä tuosta etumuksesta. Koko on UK 8 eli vastaa noin 36 suomen kokoa. Lähtöhinta 13 € ja minimikorotus 0,5 €.

4. Zaran sillisekoitetoppi, jonka ostin sovittamatta. Yllättäen koko xs on liian kireä. Väri on kaunis khakinvihreä. Käytetty kerran/pari. Lähtöhinta 8 € ja minimikorotus 0,5 €

5. Guessin tummanruskea vyö kultaisella soljella. Pituus soljen kanssa 103 cm ja leveys 4 cm. Ei huomaa käytön jälkiä. Lähtöhinta 12 € ja minimikorotus 0,5 €.

6. Guessin lompakko. Leveys 19 cm ja korkeus 12 cm. Lähtöhinta 7 € ja minimikorotus 0,5 €.

7. Peakin musta käyttämätön treenipaita. Koko xs. Lähtöhinta 12 € ja minimikorotus 0,5 €.

8. Peakin käyttämätön khakinvihreä treenitoppi kokoa xs. Tuossa on ikäänkuin urheilurintsikat samalla. Lähtöhinta 12 € ja minimikorotus 0,5 €.

9. H&M:n valkoiset skinny farkut, jotka ollut ehkä kerran käytössä. Lahkeissa vetoketjut. Koko 27. Lähtöhinta 10 € ja minimikorotus 0,5 €.

10. H&M:n mustat vähän kiiltäväpintaiset stretch housut skinny lahkeella. Koko 27. Lähtöhinta 10 € ja minimikorotus 0,5 €.

11.  Zaran käyttämätön valkoinen, korkeavyötäröinen hame kultaisilla napeilla. Koko 36. Lähtöhinta 10 € ja minimikorotus 0,5 €.

12.  Gina Tricotin tummansininen hame kokoa 34. Lähtöhinta 8 € ja minimikorotus 0,5 €

13. Vilan beige täysin käyttämätön trikoohame kokoa s. Lähtöhinta 10 € ja minimikorotus 0,5 €.

14. H&M:n todella tummansiniset farkut koko 27. Ei käytön jälkiä. Lähtöhinta 9 € ja minimikorotus 0,5 €.

15. Zaran tummansiniset stretch farkut kokoa 36. Ei käytön jälkiä. Lähtöhinta 13 € ja minimikorotus 0,5 €.

16. Sininen ja musta Gina Tricotin trikoohame kokoa xs. Myyn nämä yhdessä ja molemmat hyvässä kunnossa. Lähtöhinta on 7 € ja minimikorotus 0,5 €.

17. H&M:n hyväkuntoinen xs kokoinen röyhelötoppi. Lähtöhinta 6€, minimikorotus 0,5 €.

 18. H&M:n hyväkuntoinen xs kokoinen röyhelötoppi persikan värisenä. Lähtöhinta 6 € ja minimikorotus 0,5 €.

19. Nautican muutaman kerran päälle eksynyt xs kokoinen pitkähihainen pikee paita. OVH noin 45 €.Lähtöhinta 14 € ja minimikorotus 0,5 €.

Tässä nyt ensimmäistä erää. Lisää tulossa vielä myöhemmin. 🙂

Lue myös

X