xenia's day

Blue maxi / Outfit 30.7.13

Teksti: Anna.fi
Huomenta! Annoin itselleni luvan nukkua tänään pitkään, mutta luonnollisesti heräsin aivan pirteänä kello kahdeksalta. Olin eilen niin väsynyt, niin fyysisesti kuin henkisestikin, että makasin vain sängyssä täysin aivot narikassa meiningillä.

Pahoittelut suuresti, että kommentteihin vastaaminen on laahannut jäljessä. Menen niiden kimppuun heti tämän postauksen jälkeen, tänään kun on näillä näkymin pikkasen rauhallisempi päivä. 🙂 Nyt syödään tässä aamiaista ja joskus aamupäivästä mennään käymään ensin ostamassa protskuja, ja sitten painellaan salille.

Tässä nyt kumminkin tiistain asua:

mekko / dress: Kreikasta
laukku / bag: Miu Miu
kengät / shoes: Miu Miu

Arvatkaa mitä muuten tein eilen? Tsekkasin aika paljon kuvia erilaisita hiusväreistä. Taas se alkaa! 😀 Tän mun oman juuren perusteella mun tukka on tumma vaalea, ja haluaisinkin saada mahdollisimman luonnollisen hiustyylin, eli siten, että tota mun omaa juurta ei värjätä, vaan pistettäisiin vain raitaa viemään tuota keltaisuutta ja niitä muutamia tummempia kohtia pois. Tällä hetkellä tää tukka on kuin kameleontti, joten täytyy myöntää, että en millään jaksaisi odottaa enää neljää viikkoa! 😀
Miten teidän viikko on sujunut? Mitäs pidätte asusta?

Lue myös

X