Xenia's day

Busy day ahead

Teksti: Anna.fi

Täällä ollaan heräilty hyvissä ajoin, sillä tälle päivälle on vaikka mitä hommaa, mutta jo yhden maissa pitää lähteä pankkiin Porvooseen. Siellä sit papereiden allekirjoitusta ja huomenna onkin ihana päivä kun saadaan avaimet uuteen kotiin!<3 Ajateltiin hyödyntää tää Helsinki-Porvoo matka ja ottaa tavaraa mukaan niin paljon kuin mahdollista. Meillä olisi toiveena muuttaa lopullisesti jo tiistaina tai keskiviikkona eli kauhean montaa yötä ei tässä asunnossa enää tule nukuttua, mä kun olen varmaan Porvoossa koko viikonlopun hääräilemässä ja haen sit S:n maanantaina kentältä kun olen itse ajamassa stadiin takasin. Ainiin, me saatiin päätökseen meidän pesutornivertailu ja tilattiin eilen Mielen koneet kotiin. Vähän kyllä kirpaisi, mutta lähettelin just mammalle viestiä, että onko säälittävää kun en malta odottaa sitä, että pääsen pesemään pyykkiä. Mamma sanoi, että ei ole, itsekin oli samalla tavalla seissyt oman koneensa edessä innoissaan odottamassa ensimmäisen pesun loppua. Ne on ne pienet ilot, josta saadaan toivottavasti nyt tällä hinnalla nauttia ainakin se 10 vuotta, edellinen äipän Miele kesti melkein 20 vuotta, että sikäli ei paha. Noni Xeni, lopeta Mielestä jauhaminen!:D Me tossa just kateltiin, että aika hyvin on isommat huonekalut tilattuna ja lähinnä lamppuja yms juttuja pitää enää ostella. Ne tsekkaillaan sit myöhemmin kun en yhtään tiedä minkälaista fiilistä kattolampuilla haluaisin. Mamma sanoi muuten just, että Boknäsin Tripodi valaisin oli jossain alessa Vepsäläisellä ja halusi sen meille etukäteisjoululahjaksi hankkia. Mä oon ihan into pinkeänä siitä, koska se on upea!! 🙂 Arvatkaa muuten mitä sovittiin? Me vietetään tänä vuonna joulua meidän luona. Mä en tosin ole vielä oppinut kaikkia joulureseptejä, mutta tehdään ruuat sit äipän kanssa yhdessä meidän uudessa keittiössä jihuu. 🙂 Mähän olen siis jo suunnitellut joulukuusenkin paikan, että kyllä tää joulumieli on mut jo ihan täysin vallannut. 😀 Joulua ennen mulla olis vielä 25 -vuotis synttärit ja haluaisin ehkä yhdistää ne ja tuparit toisiinsa. Nyt kun on tilaakin enemmän niin on kiva tutustuttaa Helsingin ja Porvoon ystäviä toinen toisiinsa! Mä haluan vaan päästä tekemään kakkuja ja leivonnaisia isommassa keittiössä ja nauttia ihanasta vastaleivottujen leivonnaisten tuoksusta. Voi jösses mä kuulostan oudolta.

P1010011

Tuntuu vaan jotenki hassulta, miten tämä ihana koti ei tunnukaan enää kodilta vaan enemmänkin hotellihuoneelta. Hassua miten tieto uudesta asunnosta ja siitä, että tää ei ole enää mun vaikuttaakaan kotifiilikseen.

P1010007

Kävin muuten eilen ystävien kanssa syömässä ja kahvilla ja sain heiltä ihanan lahjan pikkuista varten. Suloinen, Pentikin pehmopupu on ensimmäinen vauvantarvike ja aivan täydellinen sellainen!<3 Kiitos vielä tytöille tätäkin kautta!<3 Ton lisäksi mä yritin ottaa eilen vähän iisimmin kuin tässä lähiaikoina. Mä otin vähän enemmän vapaata päivän mittaan ja illan makoilin vain glögimuki kädessä rentoutuen. Nyt on taas virtaa, joten jaksaa hoitaa kaikki hommat pois alta ennen kuin pääsee sitten uudessa kodissa rentoutumaan. Vaikka muuttaminen ihanaa onkin, se itse muuttokuorman siirtäminen on ärsyttävää, varsinkin nyt kun pitää kahden eri kaupungin välillä ajella. Siksi mulla onkin se ajatus, että tehdään kaikki samana päivänä; kerran se vain kirpaisee meiningillä! 😀 P1010015 neule: Ralph Lauren / takki: Mango / farkut: H&M / saappaat: Burberry / laukku: Prada / huivi: Gucci Ainiin, kävinhän mä kampaajallakin. Pistettiin vaan pari raitaa lisäämään valoisuutta ja siinä se. Tällä kertaa ei myöskään laitettu kaikkia pidennyksiä päähän vaan jätettii suosiolla aika paljonkin pois. Oma tukka on sen verran pitkä, ettei niitä enää tarvitse niin paljoa. 🙂 Mä tykkään tästä nyt ihan älyttömästi. Oma väri kun ei tosiaan mikään kauhean tumma ole, niin tätä on helppo ylläpitää. Käy vaan laitattamassa Nooralla raitoja silloin kun muistaa. 🙂 Nyt aamiaisen kimppuun, S toi mun eteen höyryävän kulhon puuroa, nam! Sitten lisää hommia ja sen jälkeen pakkauspuuhien kautta Porvooseen. Palaillaan siellä!<3 Mukavaa torstaita kaikille! ps. vinkkinä sellainen, että Nellyn alea täydennetään tänään. Paljon juttuja huimilla prosenteille. Aleen löydät tästä.  

Lue myös

X