Xenia's day

Chanel Mini Rectangular

Teksti:
Xenia

Muistan jo muutama vuosi sitten pinnaneeni ensimmäisiä kuvia punaisesta mini Chanelista eikä toive siitä ole tässä vuosien varrella kadonnut mihinkään – päinvastoin. Sen verran tyyris tuo kuitenkin on, että olen sitä halunut pohtia pidempään ja nyt loppuvuodesta päätin, että olen sen ansainnut. Chanelin minit ovat hurjan suosittuja ja niitä tulee aina vuodesta toiseen hieman eri sävyissä. Jos joku menee ohi suun joudut etsimään sitä pre loved versiona ja monesti näistä pyydetään jopa enemmän kuin uutena ostettaessa (tää on musta täysin käsittämätöntä.).

Mä olen säännöllisen epäsäännöllisesti vilkuillut niin Vestiaire Collectivea, Designer Vintage sivustoa ja muutamaan muuta paikkaa ja vuoden lopussa mun silmiin osui tämä kaunokainen. Täysin käyttämätön kunto, alkuperäiset kuitit, boksit, aitoustodistukset ja siihen päälle vielä järkevä hinta niin näin siinä sitten kävi. Enkä muuten voisi olla tyytyväisempi!<3

_DSC4241 _DSC4285 _DSC4249

Sen verran spekseistä, että tämä on lampaannahkaa ja tässä on ns light gold hardware. Se näyttääkin eri valoissa joko kultaiselta tai hopeiselta. Hurjan kaunis mun mielestä. Punaisen sävy näyttää eri valoissa erilaiselta. Omaan silmään tämä on aika neutraali punainen. Chanelin korttikotelon verrattuna (joka on myös punainen) tämä on ehkä ihan hitusen lämpimämpi, mutta hyvin neutraali kuitenkin. Tässä alla näkyy miten erilaiselta näyttää eri valoissa!

IMG_6557 IMG_6550

Tämän Mini Rectangular – laukun koko on mun tarpeisiin juuri passeli. Yleensä mulla on mukana aika vähän omia tavaroita, sillä kannan lähes poikkeuksetta mukana myös hoitolaukkua rattaissa. Laukkuun pitää siis mahtua korttikotelo/lompakko, puhelin, avaimet ja huulipuna. Ne menevät tähän heittämällä ja perään voi lisätä vielä pienen hiusharjan jne.

Yleisesti ottaen Chanelilta mun omaan silmääni kivoimmat koot ovat medium/large ja mini. Jumbo (mikä mulla on joskus ollut) olisi muuten kätevän kokoinen, mutta se näyttää crossbodynä jotenkin aika isolta mulle. Mittasuhteiltaan pidän siis medium/largesta ja ministä enemmän juurikin crossbodynä pidettäessä (kädet on aina pakko olla vapaana).

Olen kyllä hurjan iloinen, että hankin tämän nyt vihdoin itselleni. Tästä onkin sit iloa pitkälle tulevaisuuteen!<3

 

 

X