xenia's day

Coats for Autumn

Teksti: Anna.fi
Syksy lähenee ja ilmat viilenee. Siispä on aika tsekata syksyn tärkein vaatekappale, nimittäin takit. Mulle on tässä vuosien saatossa kertynyt aikamoinen takkimania. Jostain syystä mun ehdottomat vaatekaapin lempparit on selkeästi kylmälle vuodenajalle suunniteltuja. Mä tykkään saappaista, trensseistä ja talvitakeista, sekä pipoista ja huiveista paljon enemmän kuin esimerkiksi kesätopeista. Oon tosin tämän huomannut vasta vanhemmiten ja tullut siihen tulokseen, että ehkä se, että oon syntynyt vuoden pimeimpään aikaan vaikuttaa asiaan jollain tavalla. 
Anyway, etsin teille syksyn klassikkotakkeja kalliimmissa ja edullisemmissa kategorioissa. Mun mielestä näihin klassikkoihin kuuluu trenssitakki, lämmin parka talvea varten, villakankainen pea coat, klassinen duffeli, simppeli villakangastakki hieman pidemmässä mallissa ja perinteinen khakinvihreä parka syksyä varten.

Oasis duffeli, Burberryn duffeli

Burberry villakangastakki, Mango villakangastakki

Topshop parka, Burberry parka

Mikä on teidän lempitakkimallinne mitä tulee syksyyn ja talveen? Onko siellä muita, jotka melkein toivovat näkevänsä lämpömittarissa viileät lukemat, että saisivat pukea takin päällensä?
Tähän loppuun vielä pari vinkkiä:
Himottuja vaatteita -70%:lla


osa linkeistä mainoslinkkejä.

Lue myös

X