Yleinen 18.12.2011

Coctail palat

Teksti: Anna.fi
Löysin tän reseptin kinuskikissan blogista, ja voi että nää oli hyviä..

Ja reseptejä..


Lohitäyte:
100 g lämminsavulohta

¾ dl tilliä

6 cm purjoa

100 g ruohosipulituorejuustoa

80 g ranskankermaa

2 tl sinappia

1 tl hunajaa

saaristolaisvuokaleipää

Koristeluun: tilliä tai sitruunansiivuja
Hienonna lämminsavulohi, tilli ja purjo. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Leikkaa leivistä tarvittaessa reunoja ja pyöreä pääty pois. Leikkaa leipäsiivut neljään osaan. Laita nokare tahnaa jokaiselle leivälle ja koristele esimerkiksi pienellä tillinoksalla tai sitruunansiivulla.

Katkaraputäyte (“Toast Skagen”):
150 g katkarapuja

¾ dl tilliä

½ dl smetanaa

½ dl majoneesia

100 g maustamatonta tuorejuustoa

½ tl suolaa
valkopippuria

1 tl sitruunamehua

vehnäpaahtoleipää

Koristeluun: tilliä tai katkarapuja
Sulata ja valuta jäiset katkaravut. Hienonna tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Leikkaa paahtoleivistä pyöreä pääty pois. Paahda ja jäähdytä leivät. Leikkaa ne sitten neljään osaan. Laita nokare täytettä jokaiselle leivälle ja koristele esimerkiksi pienellä tillinoksalla tai yhdellä katkaravulla.

NAMNAMNAM!! 🙂 Näitä kannattaa tehdä! <3