Xenia's day
Coctail palat
Löysin tän reseptin kinuskikissan blogista, ja voi että nää oli hyviä..
Ja reseptejä..
Lohitäyte:
100 g lämminsavulohta
¾ dl tilliä
6 cm purjoa
100 g ruohosipulituorejuustoa
80 g ranskankermaa
2 tl sinappia
1 tl hunajaa
saaristolaisvuokaleipää
Koristeluun: tilliä tai sitruunansiivuja
Hienonna lämminsavulohi, tilli ja purjo. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Leikkaa leivistä tarvittaessa reunoja ja pyöreä pääty pois. Leikkaa leipäsiivut neljään osaan. Laita nokare tahnaa jokaiselle leivälle ja koristele esimerkiksi pienellä tillinoksalla tai sitruunansiivulla.
Katkaraputäyte (“Toast Skagen”):
150 g katkarapuja
¾ dl tilliä
½ dl smetanaa
½ dl majoneesia
100 g maustamatonta tuorejuustoa
½ tl suolaa
valkopippuria
1 tl sitruunamehua
vehnäpaahtoleipää
Koristeluun: tilliä tai katkarapuja
Sulata ja valuta jäiset katkaravut. Hienonna tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Leikkaa paahtoleivistä pyöreä pääty pois. Paahda ja jäähdytä leivät. Leikkaa ne sitten neljään osaan. Laita nokare täytettä jokaiselle leivälle ja koristele esimerkiksi pienellä tillinoksalla tai yhdellä katkaravulla.
NAMNAMNAM!! 🙂 Näitä kannattaa tehdä! <3
Kommentit