Yleinen

Color in your life

11.3.2016 Teksti:

Kotimme ei ole valkoinen, eikä tule olemaankaan, tuo musta karvainen kaverimme pitää siitä huolen. Tosin, mä kyllä myös pidän väreistä ja vaikka ne kirkkaimmat ei ehkä olohuonea -kselille päädykään, tytön huoneessa ne saavat näkyä.
Mun oma huoneeni lapsena oli valkoisine seinineen oikein kiva, mutta jos nyt jälkikäteen saisin päättää, olisi se ollut aika samanlainen kuin tyttärellämme. Tosin, siinä vaiheessa kun äitini antoi mulle vapaat kädet huoneeni sisustuksen suhteen, päätin maalata seinät limenvihreiksi. Ja sitä sävyä ne ovat edelleen, muistutuksena siitä että ehkä joskus kannattaa kuunnella vanhempia. 😀
colourinyourlife

Tyttö sai valita kaupassa uuden hammasharjan ja tahnan itse (meidän vaihtoehdoista luonnollisestikin). Olen huomannut että tyttö selkeästi arvostaa sitä kun hän saa osallistua näihin pienempiin päätöksiin. Ostoksiin liittyen, kaupparaivareiden riskiä pienentää huomattavasti se jos tyttö saa oman pikkukärryn. Okei, ostosten teko hidastuu todella paljon, mutta eipä sillä väliä, parempi kuin kaupan lattialla raivoava uhmaikäinen.
Mikä tuon yläoikean lelun nimi on? Ostin sen ikeasta ja arvelin sen olevan hyvä lähtökohta laskemisen opettelulle. Ja onhan se aika kaunis esine noin muutenkin!
Näitä Crocseja meillä on täksi kesäksi kaksikin paria. Paikallinen kenkäkappa myi todella edullisesti kenkiä remontin alla ja minä ostin nämä ja isäni sellaiset jotka muuttavat väriä auringossa. En jaksa odottaa tytön ilmettä kun saadaan ne kesällä jalkaan!
Viime vuoden synttärilahjaksi hankittu auto kuuluu edelleen suosikkeihin. Se pitää paljon ääntä ja sinne saa kätevästi tavaraa jemmaan. Voi kuinka monta kertaa olenkaan etsinyt kaukosäätimiä kissojen ja koirien kanssa ja löytänyt sen kauniisti aseteltuna tämän auton ”takaluukusta”. Tää tavaroiden jemmaaminen on muuten oikeasti aika paha juttu. Kerran tyttö päätti piilottaa mummunsa työavaimet sellaiseen sateenvarjotelineeseen. Sitä etsittiin useampi tunti, onneksi löytyivät lopulta. 😀
Alaoikealla tytön säänkestävää takkia jonka hankin joululomalla Marks & Spenceriltä Englannista. Tuohon vaan kivat pöksyt ja kumpparit niin voidaan lähteä kävelylle lumien sulettua!
Ainiin muuten. Kannatti kirjoittaa tytön uhmasta, hän on nimittäin ollut kuin aurinko viimeiset kaksi päivää. Koputan tässä puuta samalla, saman tytön kanssa viettäisin nimittäin mieluusti viikonloppua. Ja parin viime yön unet voisin ottaa myös, tänään herättiin vasta vartin vaille kahdeksan kun tämä ”luonnollinen herätyskellomme” oli näemme viallinen. Siinä sit kymmenessä minuutissa kaikki kuntoon ja riisikakkua käsiin että sain puettua ilman marinoita. Suu auki ihmettelin sitä yhteistyökyvyn määrää, näin useamminkin!
Mahtavaa viikonloppua teille kaikille! 🙂

Kommentit (4)

Selittäisiköhän tämä myös sen mihin kaikki ponnarit, pinnit ja sukat katoaa? 😀

Helmitaulu 🙂

Tietysti! Miten sitä joskus ei löydäkään sanoja?! 🙂

Tuo tavaroiden ”piilottaminen” kuulostaa hyvin tutulta :-D. Tänään viimeksi syötin 2 viikkoista kuopusta, jätin rintakumin sit hetkeksi sohvalle kun röyhtäytin vauvaa. Esikoinen, joka kohta kaksi, oli vienyt sen roskiin :-D, onneks rintakumeja on useampia.
Meillä on käytöstä poistettu puuhella keittiössä, joskus vilkaisin luukusta sisään ja sieltä löytyi hirveä kasa kosteuspyyhkeitä ja yksi puu.. Eipä tarvi ihmetellä et mihin ne kosteuspyyhkeet niin nopeasti häviää :D.

Selittäisiköhän tämä myös sen mihin kaikki ponnarit, pinnit ja sukat katoaa? 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *