Xenia's day

Coolimmat hiukset

Teksti: Xenia

Melkein taputin itseäni selkään kun keksin tuon otsikon.. Säälittävää ehkä. Täällä oltiin aamusta asioita hoitamassa ja nyt visusti koneen ääressä. Yleensä mä olen ollut tosi tehokas siinäkin mielessä, että pakkaukset on hoidossa jo pari päivää ennen reissua, mutta nyt en ole vielä edes hakenut laukkuja autotallista. Sen sijaan kodinhoitohuoneen tasoa ei näe koska mulla on pienimuotoinen pakkomielle jättää pyykkikori tyhjäksi kun lähdetään ja muutenkin jättää koti tiptop. Mikään ei ole nimittäin ärsyttävämpää kuin tulla epäsiistiin kotiin takaisin, etenkään kun seuraavana päivänä juhlitaan isolla ystäväperheporukalla uutta vuotta täällä meidän luona. Nyt olen kuitenkin vasta tässä vaiheessa, jossa olen pessyt about kymmen koneellista pyykkiä, mutten vienyt yhden yhtää vaatekappaletta vaatekaappeihin. Olen kyllä napsinut siitä aina vaatteita lapsille, mutta aika hitaasti se kasa siitä tällä tekniikalla pienenee. Miten joku kotiaskate voikin olla niin vastenmielistä? Tai no, silittäminen vie voiton kyllä tästäkin.

APUA. Tänään olen viimeistä päivää kaksikymppinen ja mietin tuossa autossa sitä, miksi tämä huomenna mittariin pamahtava kolme kymppiä tuntuu jotenkin niin paljon suuremmalta kuin mikään ennen. Edes kaksikymppiset ei tuntuneet kovin kummallisilta, lähinnä se avasi ovia uusiin baareihin.. Mutta jotenkin tää kolkyt on nyt tosi iso juttu mulle. Ei siis se syntymäpäivä itsessään, vaan se, että jotenkin olen aina mieltänyt kolmekymppiset ihan oikeasti aikuisiksi, silleen kuin nuori nyt voi ajatella. Itseasiassa jos multa olis kysytty 15 -vuotiaana, että mitä ajattelen kolmen kympin iästä, niin olisin varmaan luokitellut kaikki tädeiksi.. Vähän on eri ajatus nyt ja miellän 40 ja 50 iän vielä nuoreksi, mutta kaipa tällainen pieni kriiseily kuuluukin asiaan! 😀

Noh. Onneksi on sentään tukka hienona synttäripäivänä, sillä kävin eilen Nooran hoivissa hoitamassa sen taas kuntoon pariksi kuukaudeksi. Kyllä tämä on vaan niin paljon helpompi pitää yllä kuin se tumma, jossa on juurikasvua käytävä peittelemässä tuon tuosta. Omaa sävyä on nyt varmaan juuressa se 5-10 cm ja raitoja siinä latvaosassa. Noora sävytti latvoja vain hieman viileämmäksi ja nyt tää menee mun mielestä todella kauniisti tyven kanssa yhteen. Olen mielettömän tyytyväinen!

Huomaatteko muuten myös, että olen omaan tyylini paljon uskaliaammassa silmämeikissä? Mulla on tällaista lähes oranssihtavaa luomiväriä ja se on tosi kivan näköinen sinisten silmien kanssa. Pitääkin alkaa käyttämään enemmän tällaisia hieman uskaliaampia sävyjä! Piristää ilmettä aina välillä, etenkin kun en ole mikään suuri kirkkaiden huulipunien ystävä tätä nykyä! 🙂

Nyt kuppi kahvia ja sit kirjoitushommia. Illasta lupaan hoitaa ton kodinhoitohuoneen kuntoon ja aloittaa pakkailuja!<3 Ihanaa tiistain jatkoa kaikille! Palataan kolmikymppisenä, jaiks!

Lue myös

X