xenia's day

Costume loves Seppälä

Teksti: Anna.fi

Tästä kampanjasta mä olen enemmän kuin innoissani. Tänä keväänä juhlistetaan nimittäin kevätmuotia Costumen ja Seppälän yhteistyöllä, johon minäkin pääsin osalliseksi. Costume pääsi valitsemaan Seppälän kevätmallistosta omat suosikkinsa ja luomaan muutaman avainlookin niiden ympärille.

Lookit ovat hyvin Costumemaisia jos niin voi sanoa. Klassista ja tyylikästä, mutta ei missään tapauksessa tylsää, siitä pitävät asujen yksityiskohdat huolen!

Ensimmäinen kokonaisuus on yhdistelmä klassista mustaa ja rohkeampaa perulaiskuviota. Kollaasin asu on hyvä esimerkki siitä, miten asustamalla saa hyvinkin simppelistä pikkumustasta stailattua rennon ja rohkean päivälookin vain asusteita lisäämällä. Uskaliain pistää kaiken päälleen samaan aikaan, mutta klassinenkin yhdistelmä toimii luonnollisesti aina!

Tämä yllänäkyvä kokonaisuus on mun henkilökohtainen lemppari ja voisin nähdä itseni tallustelemassa auringonpaisteessa tämä asu ylläni. Erityisesti ihastuin vaaleisiin deniminsinisiin farkkuihin, tuohon keveän näköiseen puseroon ja noihin mielettömiin loafereihin, jotka sulattaa mun sydämen tuolla ruutukuviollaan.

Toinen kokonaisuus myös jäljittelee Seppälän Denim kampanjaa, joka iskee muhun just eikä melkein. Allekirjoitan kamppiksen sloganin ”Blue it is, blue it was and blue it will always be”- aivan täysin. Sininen on tosiaan yksi niistä väreistä, jotka pysyvät muodissa vuodesta toiseen. On vaaleaasinistä, koboltinsinistä ja tummaasinistä, mutta mikään näistä ei vedä suosituimmuutensa puolesta vertoja deniminsiniselle. Minä poimin kamppiksesta omat lempparini, joista jokaisen asukokonaisuuden voisin vetäistä saman tien päälleni.

Näistä yllänähdyistä tyyleistä aion ehdottomasti adoptoida muutaman jutun omaankin vaatekaappiini. Ylisuuri denimpaita melko vaaleassa värissä on täydellinen valkoisen topin tai vaikkapa farkkujen kaveriksi. Rennonmallinen raitamekko toimii tilanteessa kuin tilanteessa, ja kuten kuvasta näkee, mekko toimii ihan tuollaisenaan, ilman mitään asusteita! Ylärivin oikeanpuolimmainen asu on hyvin paljon mun näköinen. Kulutetut farkut on ehdoton kevätkaapin must ja sama on asian laita ruutupaidankin osalta. Itse sain tästä kuvasta hyvän vinkin yhdistää ruutupaidan päälle rento college, tämä menee ehdottomasti kokeiluun vielä kevään mittaan!

Oikeanmallisia Boyfriend farkkuja olen etsinyt ja etsinyt, kenties tänä kevänä tärppäisi niidenkin osalta. Onneksi farkkutakki löytyykin jo ainakin mun kaapista, mutta pakko myöntää, että hyvin mielelläni ottaisin tuollaisen vaaleandeniminsinisen version harteilleni. Hyvin epäXeniamaiseen tapaan ihastuin myös alarivin keskimmäiseen lookiin, jossa eniten miellyttää vaaleiden värien yhdistäminen toisiinsa ja noi mahtavan näköiset housut. Mulla ei oikeastaan ole kaapissa lainkaan mitään ”rentoja” housuja joten ihmekös tuo että noihin kiinnitänkin huomiota! Alarivin oikealla olevassa asussa pidän erityisesti tuosta farkkuliivistä, joka on lämpimien ilmojen vastine farkkupaidalle. Kyllä näitä kuvia katsomalla voi vaan tosiaan todeta sen, että denim toimii aina ja näin kevään ja kesän tullen juurikin tuossa kauniissa haaleammassa sävyssä!

Ja sitten lisää hauskoja juttuja. Kutsumme nimittäin teidät Forumin Seppälässä (Mannerheimintie 20, Helsinki) 5.3 klo 18-20 pidettävään lukijatapahtumaan, jossa pääsette kuulemaan lisää kevään muotitärppejä, osallistumaan trendiarvontaan, shoppailemaan uutuuksia -20%:n edulla sekä tapaamaan Costumen ja Olivian toimitusta. Minä ja Nelliina ollaan myös paikalla antamassa omat stailausvinkkimme, ja sadalle ensimmäiselle ostoksia tehneelle on luvassa mahtava gift bag. Ilmoittautuminen tapahtumaan on täällä, toivottavasti nähdään paikan päällä!

Mahtavaa perjantaita kaikille!:)

Yhteistyössä Seppälä

Lue myös

X