vaatetus

Deitti-illan asua ja kuulumisia

1.10.2018 Teksti: Xenia

linkit kaupallisia linkkejä.

Miten musta tuntuu siltä, että olen ollut jo pari viikkoa sellaisessa minimaalisessa flunssassa? Ei mitään muuta kuin vähän käheä kurkku ja aavistuksen kipeäkin aamuisin, mutta noin muuten täysin fine. Olen kyllä vetänyt sinkkiä ja c-vitamiinia säännöllisesti, eli ehkä tämä kunnon flunssa ei vaan ole päässyt päälle. Toisin kävi miehen osalta. Viimeinen viikko on ollut siis oikea manfluiden manflu kun ensin oli poika kipeänä ja sit mieskin sai flunssan kuumeineen kaikkineen. Nyt vaan sormet ja varpaat ristissä, että minä ja tyttö säästyttäisiin tältä virukselta, niitä kuitenkin varmaan riittää vielä kotiin tuotavaksi tässä syksyn kuluessa..

Ehdittiin kuitenkin ennen miehen sairastumista käydä syömässä ihan kaksin, aivan ihanaa. Pitää nyt pitää kiinni näistä vähintään kerran kuussa toteutettavista treffeistä. Onhan siinä kuitenkin vähän eri fiilis kuin sohvalla möllötellessä, vaikka onhan sekin ihan kivaa!<3 Toki näissä on aina mietittävä lastenhoito jotenkin järkevästi, ei ole ihan yhtä helppoa lähteä kuin ennen lapsia.

Hei muuten. Telkkarin edessä möllöttämisestä puheen ollen. Onko Outlander teille tuttu sarja? Me ollaan niin koukussa! Suosittelen lämpimästi! Kolmatta kautta mennään jo ja ilmeisesti neljäs on alkamassa ihan pian, mahtavaa!

P9270715

Miten musta tuntuu, että tulin tänne kirjoittelemaan niin, että mulla oli vaikka mitä asiaa, mutta nyt olen unohtanut kaiken. Tuntuu, että mummy brain on yhä edelleen se vallitseva pääkopan tila ja jostain luin, ettei pää koskaan palaudu lapsia edeltävään tilaan. Kiva.

P9270747

Mutta siis asusta. Mä tykkäsin tästä kovasti ja uskalsin jopa lähteä ilman sukkahousuja ulos kun mekko oli kuitenkin sen verran pitkä ja eipä sitä ulkona tullut juuri oleskeltua. Tämä päälläni oleva mekko itseasiassa muistuttaa tätä mun ruosteenpunaista mekkoa, josta olen aina tykännyt todella paljon ja tämä on väriltään toinen mun suosikeistani! Googlasin muuten ruosteenpunainen ja xeniasday, enkä ollut tunnistaa itseäni. Kroppa on muuttunut malliltaan niin moneen kertaa ja nyt kahden raskauden jälkeen mulla on kummallisesti jopa kolme kuppikokoa pienemmät rinnat kuin ennen raskauksia. Näin täällä päin.

P9270728

Itseasiassa oli aika hauska googletellessa huomata kuinka tämän tyylistä mekkoa on puettu eri tilanteissa. Tässä postauksessa odotin meidän poikaa. Tällainen ribbimekko onkin tosi oiva raskausajan vaate, jos siellä on teitä jotka odotatte pieniä! 🙂 Onpa muuten kummallista katsella itseään tummalla tukalla, tuossa se on kyllä mun mielestä liian tumma! Miten ihmeessä mä olenkin joskus vetänyt sinimustalla tukalla!

P9270737

Täytyy kyllä sanoa, että punaiset sävyt ovat tosi paljon mieleeni. Ruosteenpunainen, viininpunainen, kirkas punainen ja jopa lähes liilaan taittava luumu. Joku niissä vaan kovasti viehättää! Sit taas toisaalta ei tule koskaan kokeiltua kaupassa mitään keltaista, oranssia tai esim vihreää (ellei khakinvihreää lueta mukaan). Ylipäänsä koen, että murretut sävyt toimivat parhaiten ihoani vasten. Yleensä sellaiset joissa on aavistus rusehtavaa mukana (kuten se khaki tai ruoste). Mä itseasiassa luen tällä hetkellä värioppeja ylipäänsä, haluaisitteko enemmän niitäkin juttuja tänne blogiin?

P9270751

mekko: Bubbleroom (tämä)

kengät: Bubbleroom (nämä)

Nyt menen tekemään itselleni teetä, päivän kahvikiintiö on jo (valitettavasti) täynnä, ja kuten tuossa jonkun aikaa sit kerroin, aina on pakko olla joku kuuma juoma vieressä. Sen jälkeen Sketch Up ohjelmiston pariin, kunhan olen ensin saanut täydennettyä tämän viikon to do listan loppuun. Kaikki on pakko kirjoittaa ylös jos haluan, ettei mikään jää unohduksiin! Mummy brain indeed.

Ihanaa alkavaa viikkoa teille!

Xenia

Instagram

  • Sain täydentää aurinkolasivalikoimaani yhteistyökumppanini @sunglassesshop valikoimalla ja päädyin Dolce & Gabbana DG4304 mallin lisäksi tuttuakin tutumpaan klassikkoon eli Ray Banin Aviator malliin klassisessa ruskeassa sävyssä ja polarisoivalla linssillä! Itseasiassa nämä on hyvin lähellä niitä, jotka menetin Kap Verden aaltoihin!🤣 Kevätaurinko alkaakin jo paistaa, joten jos olette hankkimassa aurinkolaseja, saatte 20%:n alennuksen jo valmiiksi edullisista hinnoista koodilla XENIA20 31.3 asti. Koodi ei toimi Guccin, Maui Jimin, Tom Fordin eikä Victoria Beckhamin aurinkolaseihin. Laitan vielä stooreihin suorat linkit näihin molempiin. Kummasta te tykkäätte enemmän, Dolce & Gabbanan vai Ray Banin laseista?😎 #kaupallinenyhteistyö #sunglassesshop #dolceandgabbana #rayban #raybanaviator

xeniasday

Kommentit (12)

Me katsottiin kaikki jaksot jo. Masentavaa. 😀

Hei, onko baby bearin sivuilla jotain häikkää, kun ei ainakaan mulla toimi?

Toimiiko nyt? 🙂 Siellä oli päivitys meneillään, joten ehkä se vaikutti! 🙂

Nyt toimii, kun menin googlen kautta. 🙂

Täytyy sanoa, että nykyinen kroppasi vastaa omaa ihannekroppaani. Tuskin tulen sitä koskaan saavuttamaan, mutta jos lähellekään joskus pääsen niin olen todella iloinen! Nimim. kummassakin raskaudessa paino noussut yli 30 kg…

Ollaan muuten siinä mielessä samankaltaisessa tilanteessa, että itse olen OTM ja kahden pienen lapsen äiti, ja nyt suunnittelen uusia opintoja ja luovempaa alaa. 🙂

Voi kiitos kauniista sanoista!<3 Minkälaista luovempaa alaa suunnittelet?

Kirjoittamiseen liittyvää työtä. 🙂

Tuntuu että imetysten jälkeen menee tovi että rinnat alkavat täyttyä taas. Peli ei ole siis niiden osalta menetetty.. Toisin kuin ilmeisesti pääkopan 😀 huomaan kyllä itsestä kolmen lapsen jälkeen että ei leikkaa enää yhtä terävästi kuin ennen. Valitettavasti. 😂

Totta tämäkin, huomattavasti parempi tämä tilanne on kuin tammikuussa. 😀 Pääkoppa puolestaan menetetty! 😀

Moi!
Mistä pöydällä näkyvät kultainen tarjotin sekä kynttilänjalka ovat? Kauniita, niinkuin sinäkin olet!

Moikka, Ne ovat Jotexilta! 🙂

Outlander 😍 Aivan koukussa!

Me katsottiin kaikki jaksot jo. Masentavaa. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *