Yleinen 20.1.2012

Delicious

Teksti: Anna.fi
Päädyttiin taas eilen ruokainspiraation puutteessa Jamie Oliverin sivuille ja päätettiin toteuttaa eräs hänen ohjeistaan hieman muunneltuna. Tehtiin siis rapeapintaista lohta, kasvislisukkeita ja puikulaperunoita, sekä kastikkeeksi aiolia.

Lohi paistetaan todella kuumalla pannulla nahkapuoli alaspäin noin 4 minuuttia ja sen jälkeen käännetään ja annetaan olla noin minuutti-pari. Kala ei saa olla ylikypsää, eli kannattaa tarkkailla. 😉 Loheen tehtiin ennen paistoa myös viiltoja, johon silputtiin minttua ja basilikaa, nam!!

Lisäksi tehtiin ruusukaalia ja parsakaalia, jotka keitettiin ensin vedessä (noin 8min) ja sen jälkeen pyöräytettiin pannulla voissa. 😉 Älyttömän hyvää! 🙂

Valmis ateria näytti tältä. Tehtiin vielä aiolia ja puikulaperunoita. Aiolin resepti löytyy täältä.

Todella maukasta ja helppoa. Tämä oli meille juhla-ateria, kun eilen alkoi uudenlainen aika elämässäni. 🙂
Nyt kivaa päivänjatkoa! 🙂