Yleinen 21.1.2012

Delicious again

Teksti: Anna.fi
Nämä ruuat ei nyt lopu kesken, mutta toisaalta nämä on kaikki niin simppeleitä reseptejä, että kuka vaan jaksaa näitä vääntää kotonaan. 😉 Tällä kertaa vuorossa oli maustettua kananrintaa, ruusukaalia, paistettuja perunoita ja tomaatti-sipuli-vuohenjuustopaistosta.

Uuni reiluun pariin sataan. Pellille tomaattia, sipulia, vuohenjuustoa ja vähän öljyä. Välillä heitän myös siemeniä ja paprikaa joukkoon.

Tehtiin kananrinnoille sama kikka kuin kalalla, eli viiltoja pintaan ja sitten ne viillot täytettiin minttu-basilika sekoituksella.

Lisänä vielä ruusukaalia, joka on keitetty ja pyöräytetty pienessä määrässä voita ja sitten J:lle eilisiä perunoita, jotka paistettiin rapeaksi pannulla. Herkullista ja väriensä puolesta myös todella kaunista! 🙂

Ollaan viikon verran kokeiltu uusia juttuja ja tämä on todella hauskaa! 🙂 Vähän kun näkee vaivaa sen ruuan eteen, niin mautkin ovat ihan erilaisia ja ruoka paljon nautinnollisempaa. 🙂