Mä olen haaveilija. Saatan kuluttaa välillä pitkiäkin hetkiä siihen, että kehitän unelmiani eteenpäin oman pääni sisällä. Ne on niitä juttuja, joita en välttämättä sano aina ääneen, mutta silti ne palaa aina kerta toisensa jälkeen mieleen.

Istun tässä kuuntelemassa musiikkia ja huomasin taas ajatuksen lähtevän vaeltamaan aivan omille teilleen. Kuuntelen tällä hetkellä repeatilla tätä biisiä..

ja se sai ajattelemaan..
Mua on monen monta kertaa pyydetty tekemään listoja, siitä mitä mä haluan. Mä tiedän kyllä suurinpiirtein mitä mä haluan, mutta loppupeleissä niitä asioita ei mitata materiassa tai tavaroissa. 
Jos mun pitäisi tiivistää mun toiveet ja unelmat yhteen sanaan, niin se olisi niinkin yksinkertainen juttu kuin onni. Onni koostuu monista jutuista. Jeps, mä tykkään kauniista asioista, mutta ei ne ole se asia, mikä tekee mun elämän ja tulevaisuuden haaveiden sisällön. 
Kuten otsikossa sanoin, mä harrastan suurta unelmointia. Mä unelmoin asioista, joita haluan saavuttaa ja kaiken kaikkiaan muun suurin tavoite on se, että mä voin joskus katsoa taaksepäin, kaikkea sitä mitä olen saanut aikaan, ja olla ylpeä itsestäni. Ne on ne virstanpylväät, joiden saavuttaminen saa mut kaikkein onnellisemmaksi. Se, että teen hemmetisti töitä ja saavutan jonkun asian hankaluuksien jälkeen.

Mä listasin itselleni niitä elämäni tavoitteita, vaikka monet asiat onkin vielä epäselvänä. Ennen kaikkea, elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi siihen, että tehdään asioita, jotka ei ole itseään varten. Elämä on aivan liian lyhyt jossitteluun. Mä olen sitä mieltä, että se ei pelaa joka pelkää, kaikissa asioissa ei tarvitse pelata varman päälle.

Mä haluan olla tulevaisuudessa, kuten nykyhetkessäkin, onnellinen. Mä en jaksa murehtia koko ajan, vaan haluan nauttia elämästä. Haluan onnistua monissa asioissa ja saavuttaa paljon. Toivon joskus voivani työskennellä jopa ulkomailta käsin ja siinä ohessa toivon, että mulla olisi ihana oma perhe ja rakkauden täyttämä avioliitto. Mä en jotenkin osaa laittaa niitä tavaroita sinne mun unelmiin, sillä ne tavarat ja kaikki muukin maallinen mammona tulee jos on tullakseen, ja silloin niiden omien saavutusten kautta.

Mulle on aina ollut hemmetin tärkeää se, että pärjäisin yksiksenikin. Tarkoitan tällä siis sitä, että haluan kouluttaa itseni, ja elättää itseni. Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu, niin pessimistiseltä kuin se kuulostaakin, mutta ymmärrätte varmaan sen mitä tarkoitan.

Tällä hetkellä mulla on asiat paremmin kuin hyvin. Olen onnellinen, että mulla on ihana avomies ja perhe, mahtavia ystäviä, unelmieni opiskelupaikka, kaunis koti, mielekkäitä harrastuksia jne. Tajusin vain yhtäkkiä, että nyt mä elän sitä, mitä vielä muutama vuosi takaperin kutsuin unelmaksi. Jotenkin se rohkaisee kun ymmärtää, että unelmien eteen pitää tehdä töitä, mutta ne on myös saavutettavissa. Aina haluaa mennä elämässään eteenpäin, mutta samalla kun unelmoi, kannattaa käyttää aikaa sen pohtimiseen, miten hyvin asiat saattaa nytkin olla. Valitettavan usein niitä tärkeimpiä asioita oppii arvostamaan vasta kun ne menettää, vaikka niin ei saisi käydä.

Kyllä te tiedätte sen tunteen kun haluatte jotain kovasti. Sitten kun saavutatte sen, niin vähän ajan kuluttua se ei olekaan enää niin suuri juttu, mutta kun sen pitäisi olla. Pitää olla kiitollinen kaikesta mitä on saanut tähän mennessä ja mietiskellä niitä tulevaisuuden unelmia pikemminkin haasteina samalla kun nauttii niistä jo saavuttamistaan jutuista.

Tän koko kirjoituksen punainen lanka on kadonnut jo kauan sitten, mutta mitäpät tuosta. Haluan kiittää teitäkin kaikesta siitä ilosta, minkä annatte mulle joka päivä kommenteillanne. Tämän blogin  kirjoittaminen ei olisi mitään ilman kommentteja, joten teidän takia tätä on aina yhtä mielekästä tehdä. 🙂

Tällaisia ajatuksia mulla on unelmista. Unelmoikaa suuresti ja tehkää kaikki voitavanne sen eteen! Yksi päivä saatattekin huomata olevanne juuri siinä paikassa kun halusitte. Ymmärretään se, että ne jo toteutuneet unelmat ei ole menneet mihinkään. Ne on edelleen elämissämme ja niitä pitää arvostaa. Tehdään siis elämistämme yksi unelmien täyttymys. Ei ne lottovoitot unelmoimalla toteudu, mutta loppupeleissä, ne ei ole sitä mikä tekee onnelliseksi, se henkinen puoli ja omien juttujen toteutuminen on aivan eri tasolla, mitä onneen tulee.  <3

X