Xenia's day

E-print ominaisuus HP:n Photosmart 7520 e All-in-one tulostimessa

Teksti: Anna.fi
Kerroin teille viime viikolla yhteistyön kautta saamastani HP:n tulostimesta, mutta palaan asiaan vielä tulostimen lemppareimman ominaisuuden osalta. Tämä oli myös syy siihen, miksi tästä yhteistyöstä kiinnostuin.

Yleensähän kotikoneet on aina liitetty tietokoneeseen piuhoin, jotta tulostaminen olisi edes mahdollista. Hyvä idea muuten, paitsi, jos ei ole työpöytää/työhuonetta. Ainakin meidän kaksiossa olisi aika kömpelöä liittää joka kerta tulostettaessa tietokone tulostimeen, varsinkin kun tulostin on asetettu meidän makuuhuoneen nurkkaan, sillä siellä oli sopiva kolo sille. No, mikä ominaisuus on tehnyt tämän mahdolliseksi?? Sitä kutsutaan e-print nimellä, ja voin kertoa, että olen koukussa siihen.

HP:n tulostimen mukana tuli selkeät ohjeet, jonka avulla rekisteröin tulostimen hp:n eprint järjestelmään. Sain asentaa sinne omakeksimän sähköpostiosoitteen, joka on ikäänkuin tulostimen sähköpostiosoite. Jos haluan tästä sohvalta käsin tulostaa jotain, avaan sähköpostin, lähetän viestin tuohon luomaani sähköpostiosoitteeseen, jonka jälkeen tulostin tulostaa postin ja mahdolliset liitteet. Tämä kaikki toimii todella simppelisti, ja tulostustyö on nopeasti hoidettu.

Kenelle tätä suosittelisin? Kaikille, jotka haluavat suht kompaktissa koossa all-in-one tyyppisen laitteen, jolla voi tulostamisen lisäksi skannata, kopioida ja lähettää faxeja. Ennen kaikkea suosittelen tätä kuitenkin sellaisille ihmisille, joilla ei ole liikaa tilaa tai ylipäänsä mitään työpistettä kotona. Minä teen hommani sohvalta käsin, ja tuossa sohvapöydällä en tulostinkonetta halua nähdä, olisi se sitten kuinka hyvä tahansa. 😀

Tulostin oli helppo yhdistää meidän kodin langattomaan nettiin, eli se toimii samassa yhteydessä meidän molempien koneiden kanssa. Simppeliä, helppoa ja niin vaivatonta!

Onko muita, jotka on kyllästynyt niihin iän ikuisiin piuhoihin??

Lue myös

X