Xenia's day

Eilinen epäonnen päivä

Teksti: Xenia

Kirjoittelinkin teille eilen aamusta siitä, kuinka en ollut millään saada nukutuksi ja kuinka jouduin heti aamusta siivouspuuhiin hopeashampoon avauduttua meidän kylppärin kaapin pohjalle. Päivä ei kuitenkaan ottanut niin sanotusti tulta alleen vaan sitä tulikin takkuiltua vaikka millä mitalla. Ensin unohdin kuvauksesta kameran kotiin, sitten oli Jannin vuoro huomata sama. Sen jälkeen etsittiin kuvauspaikkaa ja käveltiin siinä samalla 4,4 km hirveässä janossa. Löydettiin kahvila ja haettiin vichyt ja haluttiin istua auringossa nauttimassa niitä kun hyppäsin yhtäkkiä kivusta ilmaan. Ampiainen oli mennyt puseroni sisään ja pisti minua tuohon lapaluun viereen. Ai jestas, että se sattuikin ja pitkään. Vielä illallakin oli ikäänkuin lihassärkyä. Pieni pirulainen.

P8220724P8220741

Noh, huonon päivän jälkeen koittaa yleensä hyvä päivä ja näin kävi nytkin. Olen nimittäin saanut tehtyä kaiken mitä multa jäi eilisten kömmähdysten takia tekemättä ja vielä suuren osan tämänkin päivän listalta. Ja tässä ollaan vasta puolivälissä päivää. Jippii. Aamu on mennyt muun muassa auton käyttöedun arvoa laskiessa ja verokortteja pläräillessä. Olen tosi tarkka siitä, että kaikki menee just niinkuin pitää ja tietyllä tavalla koen valtavaa tyydytyksen tunnetta kun homma on hanskassa. Vaikka ihan rehellisesti sanottuna noi asiat ei ehkä ihan sitä suurinta mielenkiinnonkohdettani olekaan.

P8220765P8220720

mekko: Pura Finland (saatu, alekoodilla XENIASDAY 15%:n ale 15.9 asti!)

kengät: New Balance

aurinkolasit: Ray Ban

laukku: Fendi

Ainiin muuten. Meillä loppui handmade’s tale tuossa juuri ja kaipailtaisiin jotain hyvää katsottavaa. Ehdotuksia otetaan vastaan. Se on kyllä aina aavistuksen masentavaa kun hyvä sarja loppuu. Ja voin muuten kertoa, että siinä vikassa jaksossa oli kyllä itku silmässä ihan meillä molemmilla. Olen tätä sarjaa suositellut ystävälleni kans, jolla alkaa pian äitiysloma. Sanoin kyllä jo etukäteen, että varaa sit sopivasti nenäliinoja kun hän on ehkä aavistuksen herkemmällä päällä – syystäkin. <3

Nyt lisää hommia ja sit iltapäiväkahvin aika. Illasta saadaan isäni tänne kyläilemään joten yritän tässä miettiä, jotain hyvää ruokaa meille kaikille. Tällä hetkellä on jotenkin sellainen fiilis, että haluaisi aina tehdä uusia reseptejä, mutta kun on niin vaikea päättää. Mistä te haetta inspiraatiota ruokiin?

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

 

 

Lue myös

X