Xenia's day

Eilisen asu

Teksti: Anna.fi
Kävin eilen moikkaamassa ystävääni pienen syömisen merkeissä Vapianossa. Kävelymatkalla mulle iski todella huono olo, kauhea tuskanhiki ja sellainen olo, että kohta tulee jtn ylös. Asiaa ei auttanut kauhea jonottaminen niissä kauheissa lämpimissä höyryissä Vapianossa, mutta onneksi ruoka ja kylmä juoma auttoivat paljon. Mulla on aika alhainen verenpaine ja usein varsinkin kovan treenin jälkeen saatan menettää nälän kokonaan. Tämä yhdistelmä ei ole hyvä. Kerran jouduin pyytämään J:n lähtemään mua vastaan kun oli melkein taju kankaalla. Kerran pyörryin mammalla lenkin jälkeen. Nyt sitä ei ole tapahtunut pitkään aikaan, mutta eilen melkein.. Mikään ei ole kyllä inhottavampi olotila kuin se, että tajuaa sen, että kohta pyörtyy. Ensin tuntuu siltä, että äänet kuuluu kaukaa ja sitten onkin makuuasennossa. Kauheeta kerta kaikkiaan! Pitää siis yrittää syödä vaikka väkisin jotain, vaikka olisi huono olo, sillä se helpottaa!

Nyt siihen asuun..

paita: Zara
shortsit: Vero Moda
laukku: Mulberry
baltsut: Chanel
kello: MK
kaulakoru: H&M

Arvatkaa muuten kellä ei ole enää ripsipidennyksiä? Kieltämättä hieman alaston olo, mutta mikäs siinä, haluan nyt kokeilla olla ainakin hetken aikaa näin. Kieltämättä melkoisen tyngät nää on nyt, mutta ystävieni mukaan ne kasvavat parissa viikossa normaaleiksi. Mulla ei ole edes ripsientaivutinta, pitänee sellainen hommata jostain. Muutama ylimääräinen ripsi on vielä menossa mukana, mutta leikkasin ne oman ripsen pituisiksi. On nää kyllä hyvin kiinni, sillä yritin ties millä öljyillä saada näitä pois, mutta muutamat vaan on ja pysyy. 😀 Mitä mieltä muuten olette, pysytäänkö ensi kerralla tässä samassa hiusvärissä, mennäänkö lähemmäs tyven väriä, vai mitä??

Ainiin, se ruoka vielä…

Jos menette Vapianoon, niin maistakaa sitä pienempää salaattiannosta tuplamäärällä jättikatkarapuja, mielettömän hyvää! 🙂

Kivaa päivänjatkoa, nauttikaa vielä kesästä! 🙂

Lue myös

X