Xenia's day

Eilisen asua ja kuulumisia

Teksti: Anna.fi
Kävin eilen Fashionstoren tiloissa, ja painuin sen jälkeen Nooran kanssa lounaalle. Voin kertoa, että asuni muuttui pikkasen tuon Fashionstorella käynnin jälkeen, mutta siitä lisää myöhemmin..

Tällaisella asulla lähdin liikenteeseen..

paita: Zara
jakku: Zara
housut: H&M
kengät: Tory Burch
rannekoru: H&M
kaulakoru: H&M
laukku: Prada

Ja sitten sitä suloisuutta. Miten se on voinut melkein kaksinkertaistua sitten viime näkemän. Oli ihana huomata, kuinka innoissaan Elli-etevä oli kun muisti mut, suloisuuden huippu!

Tuon jälkeen kävin Zarassa hieman sovittelemassa vaatteita, mutta eipä sieltä lähtenyt mukaan kuin perus t-paita khakinvihreässä sävyssä. Oikeesti, pakko jakaa teille mun sovituskopin kauhun hetket. Onko teille koskaan käynyt siten, että olette jääneet vaatteeseen jumiin?? 😀 Mulle meinaan kävi niin. Sovitin yhtä mekkoa, ja sen alushame oli niin jäykkää kangasta, että en saanut sitä enää lopulta ylä enkä ala kautta pois, vaan se jumiutui tuohon vyötärölle. Meinasin oikeasti saada paniikkikohtauksen. Iho alkoi hikoamaan, kädet väsyi jne. Kaikista huvittavinta oli se, että mekko oli ihan oikean kokoinen kun se oli paikallaan. Kuka suunnittelee tuollaisia vaatteita?  Tai siis, eikö niitä soviteta kohdeyleisön kokoisella ihmisellä suunnitteluvaiheessa. Mekko oli ihana, mutta arvaatte varmaan, että sinne jäi. 😀

Että sellaista.. Nyt kumminkin kivaa keskiviikkoa kaikille! 🙂

Lue myös

X