Xenia's day

Eilisen asua ja tätä päivää

Teksti: Anna.fi
Unohdin eilen laittaa näytille asuni, jossa väripilkkuna tuo Zaran limenvihreä jakku.

shortsit ja toppi: H&M
jakku: Zara
laukku: Mulberry
kengät: Chanel
kello: Michael Kors

Mulla on sen verran jumissa lihakset, että päädyin salin sijasta tänään pitkälle lenkille. Sen jälkeen himoitsin lihaa ja halloumjuustoa, ja sen lisänä pikkutomaatteja, jotka on pirun kalliita, mutta joita ostan aina silloin tällöin. 🙂

Jälkkäriksi itse tehty latte, todella herkullista!

Aloin äsken keskustelemaan J:n kanssa vartalotyypeistä, ja siitä, miten eri ihmisille kertyy esimerkiksi lihas eri tavalla. Tein tämän testin ja oli hauska huomata kuinka oikeaan se osuikaan. Kyseessä ei siis ole niinkään perinteinen naisten vartalonmuotoihin perustuva jaottelu, vaan hieman enemmän lihasfysiikkaan yms juttuihin perustuva testi.

Tosin, jäin lueskelemaan myös vartalon malleja, ja niille sopivaa pukeutumista, ja ajattelin, että vartalotyypit, ja niihin sopiva pukeutuminen, voisikin olla hauska postausidea. Totesin, että juuri ne jutut, joita mun vartalotyypille ei suositella, näyttävätkin todella hassuilta ja kummallisilta mun päällä. Kyllä te varmaan itsekin olette huomanneet, että joissakin vaatteissa kroppa tuntuu tulevan paremmalla tavalla esiin kuin toisissa.

Tällainen ”pue oman kroppasi mukaan” – ajattelu on mun mielestäni todella virkistävää sen ”kaikkien pitää olla samankokoisia” – ajattelun sijaan. Parhaimmillaan pukeutumisen tulisi olla omien hyvien piirteiden korostamista, aivan samalla tavalla kuin itsensä ehostaminen esimerkiksi meikillä. Vaatekauppaan mennessä tulisi siis pikemminkin etsiä sellaisia vaatteita, joissa olo tuntuu hyvältä, kuin sellaisia, jotka ovat juuri nyt muodissa.

Minä olen monesti yrittänyt väkisin käyttää jotain tietyn kauden muotijuttua ja kokenut itseni ”jotenkin vääränlaiseksi”, jos vaate ei olekaan istunut päälleni. Todellisuus on kuitenkin se, että meillä jokaisella on omat ”ei niin imartelevat” tyylit, vaikka kroppa olisi kuinka upea hyvänsä.

Sanokaas te mielipiteitä tähän, ja hei, käykää ihmeessä tekemässä toi testi, aika mielenkiintoista oli lukea tulos! 🙂

Lue myös

X