Xenia's day

Eilisen ruokia

Teksti: Anna.fi
Eilen heräsin jo kuuden pintaan S:n jäädessä vielä nukkumaan. Tein töitä pari tuntia, jonka jälkeen herkuteltiin aamiaisella ja alettiin suunnittelemaan tulevaa..

Tuntuu hassulta olla niin täysin varma toisesta. Jotenkin olen aina ollut aika ”järkevä” kaikessa mitä teen, vaikka tunteet musta ottaakin usein vallan. Tässä tapauksessa tuntuu vaan niin oikealta. Tuntuu, että yhdessä pystytään mihin vain ja millään muulla ei ole mitään merkitystä. Kaipa sitä voi rakkaudeksikin kutsua.

Anyway, ollaan suunniteltu tulevaisuutta yhdessä jo aika pitkälle. Kaikki suunnitelmat saa hymyn huulille ja perhoset lentämään vatsassa. Tämän suunnittelun keskellä piti kuitenkin syödäkin, ja tällaista S loihti mulle. 🙂

Aamupalaksi mustikoita, vadelmia, luonnonjugua ja saksanpähkinöitä.

Lounaaksi S teki munakasta, johon tuli 7 munaa (3-4 keltuaisineen), kinkkua, herkkusieniä, chiliä, tomaattia ja lopuksi pikkaisen juustoa pinnalle. Voi jösses kuinka hyvää, kokeilkaa joskus! S laittaa munakkaan aina lopuksi uuniin grillin alle, jotta pinta jähmettyy ja juusto sulaa, todella toimiva ratkaisu!! 🙂

Ehdottomasti helpoin ja herkullisin ruoka, joka on samalla todella proteiinirikas! 🙂 Mikä on teidän salaisuus herkullisen munakkaan loihtimisessa?

Lue myös

X