Xenia's day

Elämän suuria kysymyksiä

Teksti: Xenia

Ai että, miten loma tekikin terää. Pieni breikki tuli niin tarpeeseen ja täytyy sanoa, että en kyllä muista koska olisi ollut näin totaalirentoutunut olo viimeksi. Lasten kanssa oli aivan huikean hauskaa ja tuhat kertaa helpompaa kun olisin koskaan osannut kuvitellakaan. Kirjoittelen vielä lisää meidän hotellista ja ylipäänsä lasten kanssa matkustamisesta, mutta halusin sitä ennen tulla purkamaan omia tuntemuksia näin loman jälkeen. Lomalla tuli nimittäin pohdittua yhtä jos toista ja olen tässä nyt ihan rehellisesti sanottuna vähän kysymysmerkkinä muutaman asian suhteen.

Jo jonkin aikaa joku on jäytänyt mieltäni. En oikein ole tiennyt mikä se on, mutta olen jotenkin tunkenut asiaa tuonne syvemmälle mielen sopukoihin ja ajatellut sen sieltä katoavan itsestään kuin tuhka tuuleen. No, eihän mikään elämässä ihan näin mene, vaan yleisestikin monissa muutoksissa sitä on itse aika suurena ja aktiivisena suunnannäyttäjänä.

Jo jonkun aikaa on tuntunut jotenkin tukehduttavalta tehdä kaikki kotoota käsin. Elän kotona, teen töitä kotona, vietän vapaa-aikaa kotona. Koti, koti koti. Näen sitä aivan liikaa. Etenkin nyt kun urasuunnitelmat ovat kohtuu selkeitä on mun tehtävä asioita sen eteen, että hommat alkaa etenemään ja ihan suoraan sanottuna tuntuu jotenkin siltä kun piilekselisin kotona,  vaikka mitään syytä minulla ei siihen ole. Haluan luoda urani sisustusalalla alusta alkaen ammattimaisesti ja koska minulla on myös blogityöt näkisin järkevänä hankkia joku toimisto itselleni. Kysymys nyt kuuluukin, että mistä. Looginen ääni sisälläni sanoo, että etenkin sisustusalalla järkevintä olisi suunnata Helsinkiin. Toisaalta Porvoo tuntuu niin hyvältä kun tänne on paljon tunnesiteitä. Toisaalta en halua, että meistä molemmat ajaa aina Helsinkiin töihin. Jos yksi sitä tekee niin fine, mutta jos molemmat niin ei siinä ole järkeä. Mitä siis tehdä. Siinä pähkinä purtavaksi.

hiukset3

Kuten huomaatte. Tässä on valtavasti kysymyksiä mielessä ja avauduinkin niistä parhaalle ystävälleni tänään. Hän neuvoi minua ottamaan palasen kerrallaan ja tsekkaamaan miltä tuntuu. Minä tietenkin kaikki tai ei mitään tyyppinä haluaisin korjata kaiken nyt saman tien ja tehdä tarvittavia muutoksia niin pikaisesti kuin mahdollista. Tähän liittyen otin myös yhteyden opintoneuvontaan josta kysyin nyt neuvoa. Minä haluan nyt saada päätöksiä aikaiseksi opintojen suhteen, mutta tarvitsen siinä apua. En kerta kaikkiaan pysy enää kärryillä vastaavuustaulukoista ja muista muutoksista mitä yliopistolla on tapahtunut tässä vuosien saatossa. Haluan nähdä mustaa valkosella mitä voin tehdä etänä, mitä en ja tehdä päätöksiä sen perusteella. Loogista on ainakin ottaa paperit ulos alemmasta korkeakoulututkinnosta, josta multa muistaakseni uupuu yksi tentti. Tätäkään en osaa varmaksi sanoa, koska no, vastaavuustaulukot. 😀

Kotona siis ollaan ja aikalailla samantien otettu härkää sarvista. Eipä sitä kukaan muukaan omasta puolesta tee. Elämä todella on hyvin paljon meistä itsestä kiinni!

Mitä ihaninta alkavaa viikkoa teille kaikille! Katsoin just ulos ja siellä tulee taivaan täydeltä lunta. Riittäis jo! 😀 Huomaatteko muuten miten paljon tukka vaalentui auringossa. I love it. Mitäs mieltä te olette? Opin muuten vihdoin myös tekemään ns laineita hiuksiin. Kiinnostaisiko teitä video? 🙂

 

Lue myös

X