Xenia's day

Ensimmäinen päivä Dubaissa

Teksti: Anna.fi
Ensimmäinen päivä Dubaissa kului pitkälti auringosta nauttien ja Dubai Mallin antimia ihmetellen. Käytiin etsimässä J:lle pukua ja mä olin jo aivan kiukkuinen parin tunnin odottelun ja mittailun jälkeen (henkilökunta söheilöi), mun ostossaldo oli siis pyöreä nolla ensimmäisen päivän jälkeen..

Tässäpä ensimmäisenä päivän asua ja kuvia matkalta Dubai Malliin. 🙂

pusero / blouse H&M
shortsit / shorts Vero Moda
kengät / shoes Chanel
laukku / bag Chanel
kaulakoru / necklace Zara
kello / watch MK

Nälkäisen kiukkuinen Xeni odottamassa J:n puvun fiksausta.. 😀

Onneksi TGI Fridays pelastaa päivän kun päivän. Verisuonet kiittää!! 😀

Ensimmäinen päivä kului tosiaan aika rauhallisissa merkeissä, sen verran painoi edellisen päivän pitkä matkustaminen ja aikainen herätys. Kyllä se Dubai vaan on kiva paikka, siitä ei pääse yli eikä ympäri!:) Kiva olla kuitenkin taas kotona omien tavaroiden ympäröimänä. Otin liian vähän vaatteita matkalle mukaan, enkä oikein ostanutkaan kun pari vaatekappaletta, joten niistäkään ei ollut kauheasti apua. Koko loma mentiin siis melkeinpä samoja vaatteita pyöritellen, joten asukuvia ei ole kauhean montaa tarjolla, kaikkea muuta sitten sitäkin enemmän!:)

Jos teille tulee mieleen jotain, mitä haluatte mun kertovan Dubaista, niin laittakaa kommenttia, sen verran voin jo tuota ihanaa kaupunkia sanoa tuntevani!:)

These pictures were taken on our first day in Dubai!:) It was a lovely holiday, I’m so relaxed and happy at the moment! 🙂
Lue myös

X