xenia's day

Ensimmäistä blogikirppistä!

Teksti: Anna.fi

Hei mä sain vihdoinkin vedettyä itseäni niskasta ja kaiveltua vaatekaappien kätköistä vaatteet, joille ei ole tullut niin paljon käyttöä, että niitä kannattaisi säästää. Näitä on paljon, sen voin sanoa, joten seuraavat pari viikkoa näitä tippunee aina silloin tällöin. Laitan kaiken tuonne tunnisteella blogikirppis, joten löydätte sinne ja käykää ihmeessä katsomassa. Tehdään niin, että laitan tuotteisiin lähtöhinnan ja se sisältää postimaksun. Kommentin eteen sit numero siitä tuotteesta, jonka haluaa ostaa ja sit tietysti hinta + sähköpostiosoite, jotta saan yhteyden huutojen voittajiin. Tässä ensimmäistä satsia..

1. Aldon nahkakorkkarit. Ei kertaakaan jalassa (paitsi liikkeessä). Koko 38, korkoa 13 cm, platoopohja 2 cm. Lähtöhinta on 25 € ja minimikorotus 1 €.

2. Mangon talvitakki, koko s, pari kertaa päällä, ei käytön jälkiä, maksoin noin 70 € muistaakseni, joten lähtöhinnaksi 25 € ja minimikorotus 1 €.

Tässä näette kyseistä takkia minun päälläni..


http://xeniasday.blogspot.com/2011_02_01_archive.html

3. Guessin pieni silkkihuivi, mitat n. 50cm x 50cm, ei käytön jälkiä, hintapyyntö 12€ ja minimikorotus 0,5 €.

 4. H&M:n käyttämätön kotelomekko (hintalappu vielä kiinni), koko 36, maksoin n. 30 €, joten hintapyyntö 13 € ja minimikorotus 0,5 €.

5.H&M:n ruskea, kauniisti laskeutuva satiinitunika koko 34, erinomaisessa kunnossa, hintapyyntö 12 € ja minimikorotus 0,5 €.

6. H&M:n puuterinvärinen, kauniisti laskeutuva satiinitunika, kokoa 34, erinomaisessa kunnossa, hintapyyntö 12 € ja minimikorotus 0,5 €.

7. Mangon tummansininen paitamekko ja mukana ruskea nahkavyö. Pari kertaa käytetty ja erinomaisessa kunnossa. Koko M (mutta helposti menee 36 kokoiselle). Hintapyyntö 12 € ja minimikorotus 0,5 €.

8. H&M:n tämän sesongin kreikkalaistyylinen musta sifonkimekko, koko 38, mutta menee hyvin pienemmällekin kun on vyö mukana. Ei kertaakaan käytetty eli hintapyyntö 15 € ja minimikorotus 0,5 €.

Nämä siis tällä erää. Huutoaikaa on huomiseen klo 21.00 asti ja alan sit keskiviikkona ottamaan yhteyttä voittajiin! Muistakaa pistää sähköpostiosoite ja huutamanne kohteen numero. Jos tulee kysymyksiä niin saa esittää! 🙂

ps. Näitä kirppikselle tulevia vaatteita on sitten hirveä kasa, eli tässä vasta pieni osa.. 🙂

Lue myös

X