Xenia's day

Entistä lyhyempi ja vaaleampi tukka

Teksti: Xenia

Tässä sitä taas ollaan. Vaaleampana ja lyhyemmillä hiuksilla ja mä vaan tykkään tästä niin paljon. Jotenkin koen, että tämä pituus on niin paljon helpompi laittaa. Tukka pysyy kuohkeana ja ilmavana ja no, vaihtelu virkistää!

Mun pää on aivan täynnä kaikki rekistereitä ja otteita sillä olen kuluttanut lähes koko aamupäivän YTJ:ssä ja omaverossa hoitamassa asioita kuntoon. Piti lakkauttaa toiminimi, lisätä oy ennakkoverorekistereihin ja alvirekistereihin, laskea tän vuoden loput ennakot ja arvioida palkkatulot ja hoitaa näistä sekä ennakkoveropaperit, että perus verokortti. Oikeastaan tässä ei olekaan nyt enää muuta kuin se tilin perustaminen ensi viikosta ja sit mietin vielä vähän vakuutusasioita, mutta hyvällä mallilla ollaan. Taputtelenkin täällä itseäni selkään ja mietin jo, mitenkä voisin palkita itseni. Mietin suklaalevyä. 😀

P4100214

Joka tapauksessa. Fiilis on uskomaton ja inspiraatiota vaikka muille jakaa. Tämä steppi on ollut mielessäni jo niin pitkään, että mahtavaa kun tämän osittain myös uuden alan myötä siihen lähdin.

Ja mikäs sen parempaa kuin aloittaa uusi yritys hieman erilaisella tukalla. Uusi ilme, uusi aikakausi.

Mitäs te tykkäätte?

 

Lue myös

X