xenia's day

Erikoisparketti.fi by Novafloor

Teksti: Anna.fi
Kirjoittelin teille jo alkuvuodesta muuton jälkeen kuinka haluaisin vaihtaa lattian uuteen. Asunnossani on tällä hetkellä laminaattilattia, jossa ei periaatteessa ole mitään vikaa, mutta haluaisin asunnon yleisilmeen olevan lämpimämpi. Jotenkin tuo ”kylmä” laminaatti ei vain sovellu sinne, tai soveltuu, mutta se tekee asunnosta jotenkin liian modernin, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Joka tapauksessa, kiertelin eri lattiasivustoja täydellisen lattian etsintä mielessäni ja törmäsin Trinity™ käsinveistettyyn lankkulattiaan erikoisparketti.fi-verkkokaupassa. Nopealla vilkaisulla ihastuin suunnattomasti tähän Novafloorin tuotantoa olevaan vanhaa aikaa henkivään lankkulattiaan, joka olivat juuri sitä, mitä olen aina unelmoinut asunnossani olevan. Kun minulle aukeni mahdollisuus lähteä heidän kanssaan yhteistyöhön jonka kautta saisin lattian hieman edullisemmin, en empinyt hetkeäkään.

Mulle oli alusta asti aika selvää minkä lattian valitsen, joten en lähtenyt edes tilaamaan näytteitä kotiin, vaikka tällainen ilmainen palvelu sivustolla onkin tarjolla (Trinity™ lankkulattian osalta ilmaiset näytteet täältä)

Mä mietin aluksi näiden kahden välillä.

Tässä kuvaa tuosta vaihtoehdosta suurempana pintana.

Päädyin ensimmäiseen vaihtoehtoon ja avattuani kotona paketin olen täysin varma siitä, että se oli oikea valinta mulle. En halunnut liian tummaa, mutta en myöskään vaaleaa lattiaa. En malta odottaa miltä tämä tulee näyttämään mun asunnossani!!! 🙂

Erikoisparketti.fi verkkokaupasta löytyy tämän mun valintani lisäksi myös laminaatteja, vinyylejä, parkettia yms. Tuon sivuston alle on siis kerätty kaikki Novafloorin maahantuomat lattiat, ajatuksena se, että lattian ostosta tehtäisiin kuluttajille helpompaa kuin koskaan. Ensin voi tilata näytteitä kotiin, miettiä rauhassa, ja päätöksen tehtyään tilata koko lattian kiinteällä 50 €:n toimitushinnalla (kun tilauksessa yli 25 m2). Todella helppoa ja kätevää!!

Nyt sit vaan odottelemaan sitä, että saadaan lattia, (toivottavasti isäni ja veljeni voimin), paikalleen ja pääsen nauttimaan asuntoni uudistuneesta ilmeestä! 🙂

Mitäs pidätte mun valinnastani? Onko kellään kokemusta tästä lattioiden verkkokaupasta?

Lue myös

X