Xenia's day

Esimakua vauvan huoneesta

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Täytyy sanoa, että tämä tiedottomuus vauvan sukupuolesta on ollut myös siinä mielessä superhauskaa, että olen pyrkinyt kaikessa mahdollisimman neutraaliin ja itseasiassa samalla myös omaan silmääni kaikkein kivoimpiin väripaletteihin niin vauvan huoneessa kuin vaatteissakin.

Vaatteissa olen suosinut paljon valkoista, harmaata, ruskean eri sävyjä, minttua ja okrankeltaista ja huoneen halusin maalata yhdellä suosikkiharmaistani, joka mielestäni soveltuukin tähän valoisaan tilaan kuin piste i:n päälle. Seinät kuitenkin näyttivät kovin tyhjiltä ja persoonattomilta sellaisenaan, joten eikun hynttyyt yhteen vanhastaan hyvinkin tutun yhteistyökumppanini Desenion kanssa ja suunnittelemaan uuden tulokkaan seiniä.

_DSC2817

Mulle oli saman tien selvillä se, että haluan seinille myös mustaa, sillä muuten näkisin harmaa-valkoisen sisustuksen hieman pliisuna. Pieni määrä mustaa ryhdistääkin tilaa kuin tilaa ja sen näkee mielestäni hyvin näistä kuvista. Mustan, harmaan, puun sävyn ja valkoisen lisäksi pirteä keltainen on aina loistava valinta lapsen seinälle. Ja onhan noita värikkäitä kuvia kiva katsoakin vaippaa vaihdettaessa!<3

Meidän valinnat tälle seinälle:

Hello Sunshine juliste koossa 30x40cm

Rabbit Peekaboo juliste koossa 30x40cm

Graphic Elephant juliste koossa 21x30cm

Wilson juliste koossa 30x40cm

Panda with hat juliste koossa 21x30cm

Hoo, me juliste koossa 30x40cm

Little Dear juliste koossa 21x30cm

Bee there for you juliste koossa 21x30cm

_DSC2897

Toiselle seinälle asettelimme muutaman hempeämmän yksilön, jotka mielestäni ovat hurjan kauniita ja toimivat kivasti kun huoneesta katsoo aulatilaan päin. Ja voi vitsit miten aurinko vaikuttaakin. Katsokaa nyt miten ihanaa valoa aurigonpaiste tähän tilaan tuokin!

Tällä seinällä meillä on seuraavat julisteet:

Whale hello there juliste koossa 30x40cm

Just be you juliste koossa 30x40cm

Sweet Dreams juliste koossa 30x40cm

Three Penguins juliste koossa 30x40cm

_DSC2848

Olen tällä hetkellä hurjan tyytyväinen huoneeseen ja myös tuohon sohvaan, joka ajaa niin monta tehtävää. Siinä tulee varmasti ruokittua pienintä, luettua iltasatuja ja tietenkin se on myös varavuode meidän vieraille. Joissakin tiloissa on vain hyvä fiilis ja tässä sellainen on ehdottomasti.

Mitäs te pidätte? 🙂

Jos joku julisteista ostui silmään ja haluatte jotain tilata, Alekoodi XENIA2020 antaa 30%:n alennuksen 28-30.1 välillä. Koodi ei koske kehyksiä, eikä handpicked tai persoonallisia julisteita. Kaikki Desenion julisteet täältä ja lastenjulisteet täältä.

Ihanaa tiistaita sinne kaikille!

X