Xenia's day

Eteinen

Teksti: Xenia

P1100385P1100393

pöytä / tuoli / lamppu / peili / maljakko

Mikä siinä onkin että sisustusinto on melko helposti ”leviävää” sorttia ja siinä vaiheessa kun maali vasta kuivuu yhdessä huoneessa, suunnitellaan me jo toisen paikan somistamista tai sisustamista? Selitän tän ehkä itselleni sillä, että muuton jälkeen keskityttiin pitkän aikaa häihin ja osa huoneista jäi ihan ok:ksi ja nyt niitä on toistaiseksi aikaa laittaa myös vapaa-ajalla, toinen voi olla tilanne, sanotaanko puolen vuoden päästä.

Eteinen itsessään on kovasti mieleeni, mutta olen lähiaikoinan huomannut kaipaavani etenkin lamppujen osalta hieman kontrastia. Mun mielestä mustat yksityiskohdat muuten pehmeän sävyisessä sisustuksessa ovat tosi jees ja tuovat hieman rosoisuutta ja kiinnostavuutta tilaan. Tämä intoni onkin jo levinnyt lähes jokaiseen huoneeseen. Meidän makkarissa on mustia lamppuja, portaikon valokuvaseinässä kaikki kehykset ovat mustia, olkkarissa on muutamia mustia yksityiskohtia ja nyt sit vielä eteisen lamppu.

Tilasin tämän lampun Ellokselta kokeiluun alunperin ihan eri tilaa varten. Mutta niinpä siinä pääsi käymään, että tämä muutti nyt eteiseen ja hankin varmaan toisenkin samanlaisen toiseen kohtaan kotiamme.

Leikkokukkia on löytynyt maljakoista taas koko ajan, kun totesin jälleen kerran, etten minä saa ruukkukasveja pysymään hengissä. Ensimmäinen joulutähtemme kuoli kuivuuteen ja toinen kuoli liialliseen kasteluun. Mä siis joko unohdan kukat kokonaan tai vaihtoehtoisesti ylipaapon ne hengiltä. Kultainen keskitie saattaisi olla hyvä ratkaisu tai ehkäpä tulevaisuudessa esimerkiksi tytär, joka olisi hyvä näissä jutuissa. Toivotaan ettei ole perinyt äitinsä ”viherpeukaloa” 😀

Eteiseen olisi toiveena vielä kaunis avainkaappi, muutama kehys (mustana tietenkin) ja ikkunoihin jotain pehmeyttä esimerkiksi laskosverhoilla. Pieniä juttuja, joita hankitaan sitä mukaan kun löytyy sopivia.

Kuvista tuli muuten mieleen, että meillä kävi tässä tuttu välittäjä antamassa hinta-arviota talostamme. Ihan sellaista se oli, mitä odotettiinkin ja erittäin tyytyväisiä kyllä ollaan. Vielähän tähän pitäisi tehdä autotalli, joka oli alunperin tarkoitus tehdä tänä kesänä. Nyt on vaan kesä aika täynnä kaikkea että jää nähtäväksi. Minä olen siinä vaiheessa viimeisilläni raskaana ja miehelläkin hommaan jo nyt koko loppuvuodeksi. Pari viikkoa hän pystyy kesällä lomaa pitämään ja se ajoitetaan sit lapsen syntymäaikaan. Onneksi on sit siinä vaiheessa muutenkin paljon isovanhempia läsnä kun isänikin pääsee tänä keväänä eläkkeelle.

Tänään mulla on hyvin tavanomainen päivä töineen, muutaman uuden duunijutun suunnittelun ja opintojen parissa. Eilen naputtelin konetta vielä illalla tytön nukkumaanmenon jälkeen kun kävin läpi oikeustapauksia gradua varten. Oon nyt asettanut itselleni tavoitteen siitä milloin sen saan valmiiksi. Yli puolet on kyllä tehty, mutta tuossa oli sellainen melko pitkä tauko kun tein kaikkia muita rästiin jääneitä opintoja välistä. Niin ja tietysti joululoma, joka itsessään kesti sen melkein neljä viikkoa. Just tuli meiliä taas päiväkodista että miten menetellään hiihtoloman suhteen, mutta pakko kyllä pitää tytär hoidossa sen aikaa kun reilu viikko sen jälkeen lähdetään viikon lomalle auringon lämpöön, sitä odotellessa!

Mukavaa tiistaita teille kaikille! 🙂

sisältää kaupallisia linkkejä.

 

Lue myös

X