Mainos: Desenio
Mainos xenia's day

Eteisen pientä muutosta

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö Desenio

Meillä on ollut eteisessä pitkään mm meidän hääkuvia, joiden kehykset ovat ottaneet niin pahoja kolhuja, että päätin ne ottaa pois ja fiksata ne ja siirtää meidän makkariin. Halusin kuitenkin eteiseen jotain väriä ja päädyin freesaamaan eteisen seinän yhdessä vanhan yhteistyökumppanini Desenion kanssa.

Nauratti tässä muuten sekin, että vaihtelen kehyksien väriä minkä kerkeän. Jossain vaiheessa piti olla mustaa, sitten puuta ja nyt kultaa. Tai itseasiassa alan jo mieltymään siihenkin, että on kaikkea sekaisin. Taidankin tehdä sellaisen kokoelman ensi kerralla. Tässä nyt kuitenkin meidän eteisen värimaailmaa. Kumman muuten pitäisitte tuossa portaiden alla? Näissä kuvissa tuo Graphic body näyttää hyvältä, mutta luonnossa miellyin enemmän vintage face julisteeseen. Taidan siis vaihdella niitä fiiliksen mukaan.

_DSC6079-2_DSC6058-2_DSC6056-2

2021 kalenteri juliste

Visual Line 30×40 juliste

Beige Balance 40×50 juliste

_DSC6075-2

Graphic Body 50×70 juliste

_DSC6100-2

Vintage face 50×70 juliste

Alekoodi XENIA30 antaa teille -30% alennusta 2-8.3 välillä Desenion julisteista, joten jos teillä on mitään kodin viimeistelyprojekteja käynnissä, napatkaa koodi talteen. Koodi ei koske kehyksiä eikä Handpicked- tai persoonallisia julisteita.

 

X