Xenia's day

Eteisen uutta sisustusta

Teksti: Xenia

Hyvää juhannusaattoa ensinnäkin! Me lähdetään pian ajelemaan kohti Heinolaa ja mamman ja tämän miesystävän mökkiä mihin kokoonnutaan kivalla porukalla. Tiedossa saunomista, liikaa ruokaa ja hyvää seuraa sekä tietenkin neidin perässä juoksemista. Ihanaa!

Ennen kuin ihan täysin heittäydyn juhannustunnelmiin ajattelin kuitenkin jakaa muutaman kuvan meidän portaiden alta, tuohon kun tuli se uusi pöytä. Tämä tila muuttui saman tien huomattavasti kotoisammaksi ja viimeisteli tuon tyhjän tilan kivasti. Olen todella tyytyväinen!
P1010046

What a surprise, Max vetelee sikeitä portaiden alla. Luulen että tuo kohta on alunperin ollut kaikkein viilein ja rauhallisin ja Maxin mielestä siis turvallisin paikka. Tuonne tuo herra rojahtaa harva se päivä, elämä on kuitenkin niin rankkaa että niitä torkkuja pitää ottaa vähintään kymmenet päivässä. Joskus olen koirille kateellinen. Elämä on aika helppoa kun kaikki on valmiiksi määrättyä eikä itse tarvitse olla vastuussa mistään. Ruuat tulee eteen, lenkille lähdetään kun meistä jompikumpi sanoo niin ja leluihinkin saa koskea vasta kun annetaan lupa. Joskus olen herkuttelujen jälkeen vitsaillutkin sitä kuinka kiva olisikaan jos joku toisi eteen aina vaikka terveellistä ruokaa ja sillä sit elettäisiin. Hmm, mun paheena kun on etenkin iltaisin hakea jotain ”pientä naposteltavaa”. Mikä siinä onkin että esimerkiksi elokuvaa ei voi katsoa ilman ruokaa? 😀 Oli se sit omena, pähkinöitä tai karkkia, mutta jotain siinä pitää olla. Taitaa olla opittu tapa..
P1010002

Pöytä löytyy tosiaan täältä ja itseasiassa näitä lamppujakin myydään täällä. Itse tosin ostin ne paikallisesta lamppukaupasta jo ennen tänne muuttoa, päätyivät nyt sit makuuhuoneesta tänne alas kun ne kauniit mustat lamput pääsivät tuomaan tunnelmaa meidän makkariin.

Loppuun vielä Elloksen tämän hetken alekoodi, joka toimii myös aletuotteisiin! 🙂 Mahtavaa juhannusta kaikille!

  • 335476 – Nyt Ellokselta 30% alennusta tilauksestasi – koskee myös ALE-tuotteita! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 29.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.
  • 339601 – Ellokselta 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut. HUOM. Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 40%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Edut ovat voimassa 3.7.2016 asti ja ne voi käyttää vain kerran. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

sisältää kaupallisia linkkejä.

Lue myös

X