Xenia's day

Etsinnässä täydellinen uimapuku

Teksti: Xenia

Linkit kaupallisia linkkejä.

Meidän lomaan on enää reilu kuukausi ja pakko sanoa, että auringon ja lämmön kaipuu alkaa olemaan ihan uusissa svääreissä. Jotenkin viime kesä meni niin nopeasti kun poika syntyi, ettei oikein edes ehtinyt nauttia lämpimistä ilmoista (vai oliko kesä vaan todella kylmä?! En muista yhtään. :D). Täällä siis odotellaan lentokoneeseen astumista kuin kuuta nousevaa. Tai no, ehkä enemmänkin sitä, että astutaan lentokoneesta ulos, minä kun en lentämisestä oikein välitä..

Noh, joka tapauksessa. Jo vuoden-pari olen ihaillut sillä silmällä uimapukuja, mutta sopivaa ei ole kävellyt vastaan. Viime kesänä tosin taisi jo kropan mallikin olla sellainen, ettei paljon änkeydytty uimapukuihin, mutta nyt mä ihan todella haluan sellaisen meidän matkalle. Ensinnäkin uimapuvut ovat mielestäni todella kauniita, mutta lasten kanssa myös huomattavasti kätevämpiä kuin bikinit.

Mä löysin kuin löysinkin nyt ainakin yhden jonka tilasin itselleni, mutta jäin miettimään myös paria muuta vaihtoehtoa näistä alla olevista. Keräsin muutamia suosikkejani eri kategorioiden alle, vitsit miten kivoja nämä ovatkaan! Kaikki kollaasien keskellä olevat inspiskuvat on muuten otettu mun Pinterest kansiosta Swimsuits.

Raikasta Valkoistawhiteswimsuit1 / 2 / 3 / 4

Valkoinen ja kevyesti päivettynyt iho. Onko parempaa olemassakaan? Yleensä en ole muuten tuollaisten aukollisten uimapukujen ystävä, mutta voi vitsit kuin tuo keskikuvassa oleva uikkari on kaunis! Ja miten kivasti tuo on stailattu!

Klassista Mustaablackswimsuit1 / 2 / 3 / 4

Lets face it. Musta toimii aina. Yhden näistä tilasinkin kokeiluun, arvaatteko minkä? Mulle oli tärkeetä se, ettei uikkari nousisi tuosta alaosasta liian korkealle. Ei istu mun tyyliini sellaiset, eikä ehkä tuntuisi kotoisalta. 🙂

Boheemia printedswimsuit1 / 2 / 3 / 4

Ai että miten kaunis tuo nainen muuten on! Kiinnitin siihen ihan ekana huomiota ja sit vasta uikkariin, joka on to die for. Hyvin samantyyppinen on tuo ensimmäinen, jonka löysin Zalandolta. Kuviolliset ovat niin tyttömäisiä ja leikkimielisiä ja sopivat mun mielestä hyvin lomatunnelmaan. Kelpaisi minulle!

Klassista raitaa

stripes1 / 2 / 3 / 4

Aijaijai. Tuo keskimmäinen uimapuku on upea. Mutta niin on hintakin. Ehkä haluan ensin kokeilla tykkäänkö uimapuvusta ylipäänsä ennen kuin sijoittaisin tuollaisen summan, mutta onhan tuo kieltämättä aivan upea! Merimiesraita toimii vuodesta toiseen. Mikä siinä onkin, että siinä vaan silmä lepää, aina!

Vaaleanpunaista ja pastellia

pinkswimsuit
1 / 2 / 3 / 4

Mulla on joku fiksaatio nimenomaan vaaleanpunaisiin uikkareihin. Ne tuskin erottuisi ihosta tällä hetkellä, etenkään jos värivalinta olisi tuollainen numero 2:sen väri. Mutta eipä tällaista tulisi käytettyä kuin nimenomaan aurinkolomalla, eli siinä mielessä aika oiva valinta. Mä tykästyin numero 1:seen kaikkein eniten ja sit tuo 3 muistuttaa mua äitini uikkarista kun olin ehkä 5 -vuotias. Muistan kun katsoin kuvia teini-ikäisenä ja ajattelin kuinka vanhanaikaisia juttuja silloin 90-luvun alussa olikin, mutta äitihän olikin aikaansa edellä. Näin voi varmaan sanoa kaikesta. What goes around comes around..

Mitäs te tykkäätte uikkareista? Kaikki kollaasien keskellä olevat inspiskuvat on muuten otettu mun pinterest kansiosta Swimsuits.

Lue myös

X