Xenia's day

EVECHIC – a dream come true

Teksti: Anna.fi
Mä oon kihissyt täällä koneen ääressä jännityksestä viimeiset pari kuukautta, sillä meillä on ollut aikamoinen proggis meneillään. Tarkemmin sanottuna, tämä on ollut mun haavena jo reilu puolitoista vuotta: tätä on mietitty, pohdittu, suunniteltu ja kevään lopussa päätetty nyt toteuttaa.
Olemme nimittäin avaamassa omaa nettikauppaa, joka kulkee nimellä EVECHIC. Kauppa aukeaa noin parin viikon päästä, ja tietenkin tulen siitä täällä tarkemmin kertomaan. Hommaa on vielä vaikka muille jakaa, mutta intoa sitäkin enemmän. Mikä on parempaa kuin yhdistää yrittäjyys ja sen mukanaan tuomat hommat kauniisiin asusteisiin, vaatteisiin ja netissä työskentelyyn, jotka ovat aina olleet 
mun sydäntäni lähellä.
Ollaan tehty suuri työ eri brändien valinnassa. Mukaan on tulossa paljon brändejä, joita ei vielä Suomen markkinoilta löydy, tästä mä olen kaikkein eniten innoissani. Tärkein motiivi tässä taustalla on kuitenkin suomalaisten nettikauppojen vähyys, kaikki nettikaupat kun on melkeinpä poikkeuksetta ruotsalaista alkuperää. Niinpä päätin ottaa härkää sarvista ja S:n kanssa toteuttaa tätä unelmaa.
Viimeiset pari kuukautta ovat siis kuluneet uusien ja jännien asioiden äärellä. Mulla on aina ollut se periaate, että jos jotain teen, niin teen sen kunnolla. Niinpä stressiä pukkaa ja välillä on kauhea jännitys, mutta pääasiassa ollaan vain todella onnellisia. Yrittänyttä ei laiteta, ja mulla on sellainen fiilis, että tekin tulette tykkäämään tästä nettikaupasta paljon!
Hinnoittelun osalta pyritään olemaan todella kilpailukykyisiä, postikulut ovat aika pienet ja tietyn summan ylittäessä ilmaiset. Sivu tulee olemaan selkeä, tyylikäs ja kaksikielinen, ja tuotteet on valittu huolella miettien sitä, mitä kohderyhmä (ja minä :D) voisi haluta. Olemme pyrkineet etsimään brändejä laidasta laitaan, ja uskon, että jokaiselle löytyy jotakin. On tyylikkäämpää mekkoa bisneshengessä, juhlamekkoja eri helman mitoissa, arkipäivän pukeutumista, kauniita asusteita jne. Toki tämä prosessi tulee olemaan jatkuvaa, joka päivä etsimme uusia brändejä ja muutama huippu onkin tulossa hieman avaamisen jälkeen.
Olen pitänyt tätä sisälläni jo jonkun aikaa, ja nyt halusin kertoa tästä teille. Toivonkin, että avajaisten aikaan, annatte rohkeasti palautetta sivuston toimivuudesta, ulkoasusta ja niin edelleen. Tämä päivä koittaa toivottavasti todella pian!
and the same in english…

We’ve been so excited for the last few months and I haven’t been able to tell you but now my dream of the last year and a half is coming true very soon. Since spring we’ve been planning, thinking, planning, working, planning and more planning!

We are opening our own online shop called EVECHIC in the next few weeks. I’ll be keeping you updated regularly on the progress and our launch date. We still got so much to do but it doesn’t 
even feel like work. We work 12 hours every day, but we are so happy. Fashion, clothing and working online have always been close to my heart, so what could be better than combining all of these aspects into a business.

We’ve worked hard to bring Finland new and exciting brands who are up to date on all the latest trends. One of the most important motives was there aren’t many Finnish online shops, almost all of them are based in Sweden.

For the last couple of months we’ve been doing new and exciting things. We both are perfectionists when it comes to something we are passionate about. So you can imagine we’ve been stressed, nervous but mainly, extremely happy and excited about the future.

The website is fresh, chic, clean, easy-to use and in english and finnish.  We are offering worldwide delivery and trying to keep delivery costs as low as possible and not build them into our product prices! And of course if you spend the right amount your delivery will be free anyway!  We will be bringing carefully selected products that I think that our target girl ”and me” will love. We will have everything your wardrobe needs from beautiful party dresses and cute day dresses to smarter dresses for more formal days and work. EVECHIC will be conscious of your purse and always competitive on price, thats our promise!

Lue myös

X