Xenia's day

Eyelashes done

Teksti: Anna.fi

Nyt on ripset taas kunnossa, ja täytyy kyllä sanoa, että tyytyväisempi en voisi olla. Tässäpä kuitenkin kuvaa asusta, jossa liikuskelin ja sitten tietysti silmistä..

Takki Hilfiger, farkut H&M, kengät Bianco, laukku Vuitton, huivi Mulberry ja hanskat Tiger of sweden.. Tältä näyttää silmät tällä hetkellä sekä kiinni, että auki (Katsokaa edellinen postaus, niin näette eron. :D).

Laitettiin 13 mm ja sisänurkkaan 11 mm pitkiä ripsiä, ja on juuri sellainen tuuhean näköinen lopputulos kun halusinkin. Näissä kuvissa en ole vielä harjannut ripsiä kun olen niin hömelö, et haluan niiden kuivuvan ensin vähän aikaa (vaikka se liimahan kuivuu parissa sekunnissa, mutta silti :D). Kävin laittamassa nämä nyt ensimmäistä kertaa Nooralla (Neo hiushuone), kun viimeksi kampaajalla käydessäni tuli ilmi, että Noorakin tekee näitä, ja vieläpä kohtuuhintaan (Huolto 40 € ja Alusta alkaen 80 €). Tähän asti olen siis maksanut huollosta 70 €, eli voin ajatella laittaneeni juuri 30 euroa säästöön.. 😀 Kävin myös hakemassa sitä terveysvaikutteet omaavaa kanelia kun Ruohonjuuri kauppa on siinä neo hiushuoneen lähellä. Saapi nähdä minkä makuista on, mutta infoan teitä sitten siitä myöhemmin. Tämän näköinen purkki kyseessä! 🙂

Ostin nyt kaksi samantien, ettei tarvitse kokoajan ravata siellä. Yksi maksoi 2,8 € eli melko kallista mausteeksi, mutta terveyden tähden mitä vain.. 🙂 Nyt ystäväni on tulossa kyläilemään ja sen jälkeen lenkille. On muuten aivan varmaa, että tänään pistän joka ruokaan kanelia. 😀 Voimia viikon alkuun kaikille!

Lue myös

X