Xenia's day

Farkkushortseissa

Teksti: Xenia

P6110542P6110543P6110560

Shortsit: 77th Flea (nämä & vastaavat)

paita: H&M (vanha)

kengät: Aldo (nämä)

Kesä on täällä ja sen myötä ovat farkkushortsit muuttaneet pysyvästi mun jalkaan. Omani hankin vuosi sitten (joskin kokoja näytti vielä olevan, ks yllä) ja täytyy sanoa, että nämä ovat siitä hyvät, että lahjetta on omaan makuun tarpeeksi, ettei kankut vilku, mutta ne ovat kuitenkin sopivan lyhyet. Minä en nimittäin ainakaan vielä ole mieltynyt pidempimallisiin shortseihin, yhtä hyvin voi sit laittaa housut. 😀

Nyt lyödään vetoa, että elokuussa meikäläisen kaapissa on monet polvipituiset shortsit kun pääsin sanomasta, se olisi erittäin tyypillistä!

Minä vietin tätä aamua Pyhtäällä erään sisustusprojektin tiimoilta. Kävimme katsomassa asiakkaan rakenteilla olevaa taloa, josta tulee aivan mielettömän upea ja kaiken lisäksi maisemat ovat kuin piste i:n päälle. Innolla odotan, että projekti etenee sen verran, että alkaa näkemään valmiita pintoja, se tekee nimittäin todella paljon! Täytyy myöntää, että tuolla nousi myös pieni rakennuskuume. Joku siinä projektissa vain yhä edelleen viehättää, vaikka tiedänkin sen, ettei se todellakaan ole pelkästään ruusuilla tanssimista. Tämä tosin taitaa päteä asiaan kuin asiaan elämässä.

Nyt odottelen tässä Jannia saapuvaksi ja pistän sit kahvin tulemaan ennen iltapäivän työrupeamaa. Siellä onkin aivan mielettömän lämmin päivä, joten kiva päästä tekemään hommia ulkona.

Täytyy kyllä sanoa, että tänään just ajaessa mietin, että mun työ on kyllä niin monipuolista. Toki siinä auttaa sekin, että on useamman alan hommia päällekkäin, mutta ei ole yhtään päivää, joka olisi samanlainen. Joinain päivinä istun pitkälti koneen ääressä, seuraavana somistan ja kuvaan, kolmantena haen näytteitä ja olen tapaamassa asiakkaita. Olenkin onnekas kun  olen saanut luotua itselleni sellaisen arjen, jossa kelloa ei tosiaan tarvitse vilkuilla. Sen nimittäin muistan joistain duuneista, joissa olen elämäni aikana ollut.

Nyt Janni saapui, joten eikun kivaa päivää kaikille! 🙂

X