Ryhdyin pienen nettikauppakierroksen jälkeen fashionstoren julkaisijaksi ja hyvä juttu sinänsä, koska tulipahan kurkattua sellaiseen nettiputiikkiin, jossa ei ole ennen tullut käytyä kuin ohimennen. Fashionstorella on valikoimaa laidasta laitaan: on aurinkolaseja, vaatteita, laukkuja, kenkiä, urheiluvaatteita ja tämä valikoima on sekä naisille, että miehille. 🙂 Keräilin omia lemppareitani ja kas kummaa, näistä muodostui tälle takki-, kenkä-, Rayban- farkku- ja urheiluvaatefriikille tyypilliset kokonaisuudet. 😀

Lemppari takkeja

Kaikki takit olivat Guess by Marcianon mallistoa. Tämä mallisto ehdottomasti enemmän omaan mieleeni, mitä Guessin vaatteisiin tulee. Tuo oikeanpuolimmainen trenssi on aivan älyttömän upea, mitäs te tykkäätte? Takkien tietoihin pääsette TÄÄLTÄ.

Farkkuja

Farkkujakin löytyy joka lähtöön. Olen kummakseni alkanut innostua tuollaisista överikulutetuista farkuista, joista mieleen tulee kultainen ysäri. 😀 Tykkään kun farkut on vähän vajaamittaiset, toimii varsinkin korkkareiden ja baltsujen kanssa nätisti yhteen. Farkkuosioon pääset TÄSTÄ.


Kenkiä

Kaikki kengät ovat Guessin mallistoa, klassiset saappaat, peeptoet, Mary Janet ja herkullisen väriset korkkarit löydät TÄÄLTÄ.


UrheiluvaatteitaUrheiluvaatteet ja etenkin niiden hinta oli positiivinen yllätys. Nikea löytyy ihan mukava kokoelma, josta ylläriylläri ihastuin värikkäisiin vaihtoehtoihin. 😀 Urheiluvaatekategorian löydät TÄÄLTÄ.


Ray BanLempparein mallini on klassinen Ray Banin pilotti ja matkalta olisikin tarkoitus hommata ne tummanvihreillä linsseillä ja kultaisilla sangoilla varustetut yksilöt. 🙂 Fashionstoren aurinkolasivalikoima oli noin muutenkin hyvä, eli löytyy myös niille jotain, jotka eivät tästä klassisesta mallista syty. Arskakokoelman löydät TÄÄLTÄ.

Oletteko te tilailleet k o nettikaupasta? Mitkä oli teidän lemppareita noista mun keräämistä omista suosikeistani? Tällä hetkellä tuolla on muuten toimituskulut O € mikäli tilaus ylittää 50 €. 🙂

Nyt toivottelen kivaa illanjatkoa teille! 🙂

sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X