Elikkäs, ajattelin valottaa teille hieman sitä, mitä hiustenhoitotuotteita käytän. Nämä olen siis jokapäiväisessä käytössäni todennut huipputuotteiksi. Ensin kuva shampoosta, joka on Redkenin extreme shampoo.

Seuraavana vuorossa käyttämäni hoitoaineet, jotka ovat Redkenin Extreme conditioner ja all soft conditioner. Näitä minulla on ollut tapana sekoittaa, koska olen kokenut hiukset kaikkein pehmeimmiksi sillä tavalla. Niiden jälkeen kuvassa tehohoito, joka on Redkenin all soft heavy cream.

Seuraavaksi hiusten muotoilutuotteet, jotka laitan siis kosteisiin hiuksiin. Nämä kaksi tuotetta, eli Redkenin anti-snap ja Paul Mitchellin super skinny serum laitetaan hiusten pituuksiin.

Ja tämä Paul Mitchellin extra-body daily boost toimii tyvikohottajana erinomaisesti, sitä siis vain hiusten tyveen.

Tämän jälkeen enää viimeistelytuotteet, eli hiuslakka, joka on Tigi rockaholic flexible hairspray ja silkkitipat, jotka ovat saman tuotesarjan, ja nimeltään rock out shine blaster.

Nämä tuotteet olen kaikki hankkinut lookfantastic sivustolta, kun hinnat ovat siellä murto-osan Suomen hintoihin verrattuna. 🙂 On se vaan rankkaa olla nainen, kun katselee näitä kuvia, hirveä arsenaali jo pelkkiä hiustuotteita.. 😀 Hauskaa päivän jatkoa kaikille!! 😉

Lue myös

X